Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 İşte bu illallah getiren şey, yine geliyor..Acaba bendeki bir programdan mıdır ? bilmiyorum.. önceden yoktu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Bakıyım akşama bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yakup bende yok o uygulama etkinlik monitörüne baktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yakup bende yok o uygulama etkinlik monitörüne baktım. Abi hep yok. 1-2 saat açık kalsın sonra geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Çıkmadı valla bende. Bir programla alakalı olmalı benim kurmadigim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Çıkmadı valla bende. Bir programla alakalı olmalı benim kurmadigim. Şans'a bana da gelmedi daha birşey tetikliyor gibi...Fan çalıştığı zaman anlıyorum misal..Eğer çalışırsa o zaman bak abi çünkü cpu %100 oluyor fan hemen devreye giriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Dünden beri uyku modundaydı açtım şimdi gene yok. Epey düzelmiş ve düzgün çalışıyor sistem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Dünden beri uyku modundaydı açtım şimdi gene yok. Epey düzelmiş ve düzgün çalışıyor sistem. Evet daha iyi, iste bana da o gün geldi bugün gelmedi. Beta zamanı geliyordu paso. Bakalım gelmezse sorun yok. Absinthe'i denedin mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Denemedim onu win üzerinden yapmıştım bir kere. Bakıyım şimdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Developer hatası vermemesi gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Absinthe çalışmadı. İndirdim basıyorsun hiç açılmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Alla alla, bende dışardayim. Mac ve pad'i bir kapatıp acsan ne süper olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Mac'i update sonrası kapatıp açmıştım. Pad de jb sonrası çok açıp kapatılmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Türkiye için yarın akşam sularında (18-19) satışa çıkması bekleniyor. Nasıl yüklenir? http://www.apple.com/osx/how-to-upgrade/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Kredi kartını bir kere verince bir daha silemiyoruz bir o kötü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap