Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Kredi kartını bir kere verince bir daha silemiyoruz bir o kötü. Yahu kaç milyon kişi veriyor rahat ol biraz sanal kart ver, hem değişiyor sonra.. Veya gift kart satın alıp onu tanıtıp kartsız halledebiliyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 mac falan anlamam, bu işletim sistemi güncellemesi mi? güncelleme için para mı alınıyor yoksa bu win7 den win8 e geçiş gibi bir şey mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 mac falan anlamam, bu işletim sistemi güncellemesi mi? güncelleme için para mı alınıyor yoksa bu win7 den win8 e geçiş gibi bir şey mi? Hani xp'den windows 7'ye geçerken 350 400 lira veriyorsun ya..işte bu apple da 30 lira Birde, bunu da beleş yükleyebilirsin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Hani xp'den windows 7'ye geçerken 350 400 lira veriyorsun ya..işte bu apple da 30 lira Birde, bunu da beleş yükleyebilirsin.. bizde korsan yükleriz ama yinede apple ın bu sistemi iyimiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 bizde korsan yükleriz ama yinede apple ın bu sistemi iyimiş... Apple her türlü iyi, kullanıcısını kazıklamaz, sana bir tane örnek diyelim ki bir ürün aldın ve 1 hafta sonra yenisi çıktı ? Sen bunu geri veriyorsun ve minicik farkla yenisini alıyorsun..Memnuniyet böyle birşey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Apple her türlü iyi, kullanıcısını kazıklamaz, sana bir tane örnek diyelim ki bir ürün aldın ve 1 hafta sonra yenisi çıktı ? Sen bunu geri veriyorsun ve minicik farkla yenisini alıyorsun..Memnuniyet böyle birşey. ama en iyisi linux neyse konunuzu dağıtmayayım...microsoft tan bende memnun değilim ama kullanıyoruz işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 ama en iyisi linux neyse konunuzu dağıtmayayım...microsoft tan bende memnun değilim ama kullanıyoruz işte... Hani memnunsan eğer başka şeye bakmaya gerek duymazsın ya; Linux'da o kategoride..Hiç bilgim yok hiç de ihtiyaç yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 İniyorrrrrrrr. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Satın aldın mı saat 15 gibi çıkmış.. bende torrent bulayım bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Aldım ucuz olunca bakmadım bedavasına 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Aldım ucuz olunca bakmadım bedavasına Apple sahibi böyle olmalı zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Apple sahibi böyle olmalı zaten Ulen torrent de ne arıyorsun o zaman? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Ulen torrent de ne arıyorsun o zaman? Sana caka olsun diye dedim satıl alacağım birazdan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Aptal muamelesi görüyorum şuan..Yüklerim de update etmezse rezil olurum.. Bu ne yawwww Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Bana da yaptı indiriyorum valla tekrar 1gb indi şu anda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap