Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Sanal kartı ayarladım apple id hesabına bu arada. Varmış kartım. Gunlük 15-20 tl limit tanımlayp istediğini yapabiliyorsun güzelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Abi ben 10.8.1 olduğunda satın alacağım gibi..bir kaç şey deneyeyim ona göre.. OS X 10.8 (12A269) diye yazacak mı bak bakalım eğer öyle ise GM ile aynı oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Bakarım, güncelleme gelince onuda güncellersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Aynısı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Aynısı. Greenpoi0n acaba çalışır mı şimdi sende abi ? Bende hala programlar develep. uyarısı veriyor..camtasia felan ? ilginç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Çalışmıyor greenpoison. ML için uygun yeni sürüm gerekiyor herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Camtasia ne bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Doğru ya onu unuttum. Camtasia deneme imkanın var mıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Doğru ya onu unuttum. Camtasia deneme imkanın var mıdır ? açıklama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 tamam tamam sanırım bu da 10.8 için olmadığı için olmuyor... camtasia ekran videosu çekmek için deneme abi anlaşılmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Video düzenleme mi? Hiç işim olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Video düzenleme mi? Hiç işim olmaz Yok yok, ekran videosu çekmek için screen shot'un videosu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Detaylı bir inceleme yapmışlar http://www.engadget.com/2012/07/25/apple-os-x-mountain-lion-10-8-review/ Bu arada şu uyku modunda da mail alma, mesaj alma ayarları nerede bulamadım. (power nap) Kapağı kapatmamak mı gerekiyor acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bir kez daha acele etmenin dezavantajını görmüş olduk.. Belki de aylardır develepor uyarısı dediğim şey güvenlik sınırlamasıymış..Yani altdaki ünlemli yazıyı okumazsan böyle şapşal gibi tamam deyip geçersin.. Buradan tüm programlara izin veriyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Biliyorum bu ayarı, problem mı vardı sende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap