Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Ben msoffice de kurdum son versiyon, ama torrentden indirdim sanırım. Link bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Hmmm link vereyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Abilerim arkadaşlarım Çok düşeş gelen bir mac aldım cok temız ve az kullanılmış.Ancak malum windowstan sonra mac çok garıp geliyor ve kullanımında bıraz sıkıntı yaşıyorum. Eger forumda mac kullananlar varsa gereklı olabılecek programları ve tavsiyeleri buraya yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler Hayırlı olsun arkadaşım Mac alışkanlık yapar dikkat edin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 (düzenlendi) Birde right zoom öneririm. Pencereleri ekran boyutuna büyütür. Programları buldum, dropbox hesabıma yüklüyorum. Upload bitsin link veririm. Video player olarak VLC iyidir. Onyx bir faydasını anlamasam da sistemi tarayıp hataları bulur (muş) Coconut Battery pil durumunu gösterir. Bu arada touchpad'i 2-3 parmakla kullanmayı öğrenirseniz bir daha mouse kullanmazsınız. Öğrenmenizi tavsiye ederim. Turkmac forum ve sihirlielma sitelerine göz gezdirin ayrıntılı ne nasıl yapılır açıklamaları mevcuttur. Mayıs 18, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yukarda gösterdim ya Yakup abı ben onu yaptımda resımı nereye atığını bulamadım meğersem masaüstüne atmıs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yakup abı ben onu yaptımda resımı nereye atığını bulamadım meğersem masaüstüne atmıs Apple böyle engin, en basit yoldan düşün cevabı bulacaksın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Birde right zoom öneririm. Pencereleri ekran boyutuna büyütür. Programları buldum, dropbox hesabıma yüklüyorum. Upload bitsin link veririm. Video player olarak VLC iyidir. Onyx bir faydasını anlamasam da sistemi tarayıp hataları bulur (muş) Coconut Battery pil durumunu gösterir. Bu arada touchpad'i 2-3 parmakla kullanmayı öğrenirseniz bir daha mouse kullanmazsınız. Öğrenmenizi tavsiye ederim. Turkmac forum ve sihirlielma sitelerine göz gezdirin ayrıntılı ne nasıl yapılır açıklamaları mevcuttur. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Hmmm link vereyim, lisanslı sürümdür ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum https://rapidshare.com/files/457318290/15221252.zip.001 https://rapidshare.com/files/457318291/15221252.zip.002 Ekte ise torrent mevcut Yakup abicim verdiğın linkleri indiriyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Ben msoffice de kurdum son versiyon, ama torrentden indirdim sanırım. Link bulamadım. office yükledim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 office yükledim Artık ilk kuşkundan kurtulmuş oldun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Snow Leopard'dan Lion'a geçiş... Torrenti indirdikten sonra mouse ile "Install Mac OS X.app"e sağ tıklayın, "Show Package Content"e tıklayın, sonrada şu yola gidin; Contents > SharedSupport Bu şekilde bize asıl gerekli olan InstallESD.dmg dosyasına ulaşarak DVD'ye yazdırabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Engin bunu kurduktan sonra update'e bas elma'dan... 10.7.4'ü yükleyecek..tamam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Right zoom ve padin çok parmakla kullanımını özellikle öneririm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Engin bunu kurduktan sonra update'e bas elma'dan... 10.7.4'ü yükleyecek..tamam Yakup bu Lion'un yeni sürümü ne zaman gelecek bilgin var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yakup bu Lion'un yeni sürümü ne zaman gelecek bilgin var mı? Nisan ortasında preview 3 sunuldu, Haziran'da sunulması bekleniyor; bilgin vardır öyle çok bi değişiklik yok Mountain Lion'da, Lion sahiplerine ücretsiz verirler belki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap