Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Aynen öyle Mid 2012 lerde biraz farklı oluyormuş onu tecrübe ettim az önce. İllaki 3rd party bir kasa gerekiyor 2. disk için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Zaten hepsi öyle yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Zaten hepsi öyle yahu Case beklemeye uraşmadan bırakayım böyle o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Zaten hepsi öyle yahu @Servet Özkan, Bu ek aparatlardan Yazıcıoğlu'nda vardır belki de. Yakup sen bakmışmıydın almadan önce. Bir ara Yazıcıoğlu'na gidip harici DVD kutusu bakacağım. Vatan ve Gold'da bulamadım. Hepsiburda da bir tane gördüm 40TL fazla geldi. Zaten extrenal dvd 80TL'ye var. Bu arada Apple 3.parti SSD ler için trim özelliğini açtırmıyor. Bunun için trim enable programını kurdum kullanıyorum. SSD'nin şişmeden düzgün çalışması için trim önemli. Açılış ve kapanış 3-4 saniye uzadı. http://www.groths.org/trim-enabler/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Aranırsa bulunur herhalde fakat çok elzem değil şuan için bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Sadece Mac için değil ama buradan paylaşayım. Chrome üzerinde google da sesli arama yapılabiliyor artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Bu başlık ilgini çekebilir. alt/option + Q = @ Ek: http://www.sihirlielma.com/2009/10/26/mac101-klavye-kisayollari-i/ @Yakup Çağatay, Bu kötü Macbook Pro'da şifre yazılan yerde Türkçe karakter kullanmanın bir yolu var mıdır? Abim sonunda bıkıp Macbook Pro'sunu benim kötü ama 2-3 kat daha güçlü HP notebook'um ile değiştirdi. Yazın Objective C ile uğraşma planlarım olmasa böyle bir hata yapmazdım da artık alışmaya çalışacağım Bu arada @ işaretinin yerini de bulamadım. Sen direk varsa MacBook for Dummies tadında bir yer öner bana 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Bu arada güncelleme çıktı. Safari hızlanmış başka birşey fark edemedim. 195MB gibi birşey. http://www.sihirlielma.com/2013/06/04/os-x-10-8-4/ Bu kısa yollar için bir app vardı. Kurmuştum ilk aldığımda ama evden bakmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 (düzenlendi) bende mac ci oldum not:link i düzelttim... Haziran 10, 2013 Onur Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Sanal bilgisayarı update ediyor hayırlı olsun hadi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Sanal bilgisayarı update ediyor hayırlı olsun hadi biraz kurcalayayım...gerçeğine de yüklemeyi denerim 2gb ram ile çalıştırıyorum bu arada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Macbook Pro'da dvd yerine hdd takmamızı sağlayan zımbırtıdan var mı? Varsa Tr'de var mı? Link olursa hazırda mükemmel olur da şimdilik varlığını bilmem bulmama yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Macbook Pro'da dvd yerine hdd takmamızı sağlayan zımbırtıdan var mı? Varsa Tr'de var mı? Link olursa hazırda mükemmel olur da şimdilik varlığını bilmem bulmama yeter Biz aldık taktık işte Yurtdışından tabi. Sana uygun ürünü bulman gerek örnek http://www.ebay.com/itm/9-5mm-SATA-to-SATA-HDD-Hard-Disk-Drive-Caddy-Adapter-/261230601995?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item3cd28ea70b 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 @Yakup Çağatay, Macbook'ta format atmak ne kadar fark yaratıyor? Clone ile işi halledip uğraşmamak istiyorum ben de olur da hamaratlığım tutarsa uğraştığıma değer mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 @Yakup Çağatay, Macbook'ta format atmak ne kadar fark yaratıyor? Clone ile işi halledip uğraşmamak istiyorum ben de olur da hamaratlığım tutarsa uğraştığıma değer mi? Uğraşma ya 3 ay içinde yeni sürüm gelecek o zaman sıfır kurulum yaparsın diyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap