Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Macbook Pro'ma external monitör, mouse ve klavye bağladım. Ama aynı zamanda yanımda okula da götürmem gereken durumlar olduğu için, her eve geldiğimdeki tak çıkarları basitleştirmenin yollarını arıyorum. Bir de USB hub arıyorum tabiki Anladım. Macmini al Ben alüminyum bir stand büktürdüm. Monitör üzerinde duruyor. Altına Laptop sığıyor. Tam istediğin değil ama dağınık gözükmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Trackpad şart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Anladım. Macmini al Ben alüminyum bir stand büktürdüm. Monitör üzerinde duruyor. Altına Laptop sığıyor. Tam istediğin değil ama dağınık gözükmüyor. Mac mini almayı da planladım da şu alet: http://www.sanalmarketim.com/dell-ultrasharp-u2713hm-27-8ms-vga-dvi-dp-hdmi-usb-pivot-ips-led-monitor/p_44495/Mac miniden çok daha cazip, mantıklı ve kullanılabilir geldi. 2 kablo takmaya üşendiğimden mac mini almak pek mantıklı değildi Monitör pozisyonu için de Flexyarm denen icadı kullanırım muhtemelen. Stand isteme sebebim macbook monitörünü de monitör ile beraber kullanmak istemem. Trackpad şart Trackpad'i bilmem de şu an Logitech klavye var, güyya driver'ı yüklü noktalama işaretlerinin yarısını kullanamıyorum. Bir de Home ve End tuşlarını çok sık kullanan birisiyim ben, bunda satır sonu,başı yerine sayfa sonuibaşına gidiyor sinir oluyorum. Yakın zamanda bir mac klavyesi alacağım bu problemleri halledemezsem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Cheatsheet uygulaması. Cmd tuşuna basılı tutunca klavye kısayollarını gösteriyor. Oldukça güzel. https://itunes.apple.com/tr/app/cheatsheet/id529456740?l=tr&mt=12 Konunun üzerinde çok uzun zaman geçmiş ama... Kesin bir dönüş ile Windows 8 den Mac'e geçiş yaptım. Hatta daha da windows ile uğraşmayacağım diyerek bootcamp den filen kaldırdım. İşin kötü yanı ise Mac de hiçbir bilgimin olmaması. Sanırım yavaş yavaş öğreneceğim. Öncelikle sistem Macbook Pro 2.4 Ghz i7 8 GB Ram - Sürüm 10.9.1 - İnternet'ten bolca bilgi sahibi olmaya çalışdığım gibi sizlerinde yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım olacak. En basiti yukarıda adı geçen programın bile bana yardımcı olacağını düşünüyorum fakat onun yüklenmesinde bile sıkıntı yaşıyorum. İstediğiniz öğe Türkiye Mağazasında yok diyor. Tamam olmasın hangi mağazadaysa oradan indirme gibi bir şansım olmuyor mu ? Kendimi büyük bir iphone kullanıyormuş gibi hissediyorum. Sorularım basit olabilir ancak inanın bilmediğimden soruyorum ve Mac'i sindire sindire keşfetmek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Sorularım basit olabilir ancak inanın bilmediğimden soruyorum ve Mac'i sindire sindire keşfetmek istiyorum. Güle güle kullanın. Birkaç gün ayırıp ilgili siteleri okuyabilirsiniz. Esasen kullanımı windowsa göre çok daha basit. İlgili program kaldırılmış olabilir. Aşağıdaki sitede forumu biraz kurcalayın. Değişik konular ve isterseniz crack programlar mevcut. http://www.iphoneyardim.net/forum/53-mac-os-x/ Ayrıca yeni başlayanlar için http://www.sihirlielma.com/yeni-baslayanlar-icin-mac/ http://www.sihirlielma.com/category/mac101/ sitesini tavsiye ederim. Çok basit şeylerde olsa yeni başlayınca mantığı anlamak gerekiyor. Daha başka sitelerde var. Spesifik bir şey isterseniz bize de sorabilirsiniz. Mac üstünde .exe setup dosyası yoktur. Onun yerine .dmg dosyaları vardır. Bu dosyayı sürükleyip uygulamalar bölümüne atınca kurulum başlar. Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Güle güle kullanın. Birkaç gün ayırıp ilgili siteleri okuyabilirsiniz. Esasen kullanımı windowsa göre çok daha basit. İlgili program kaldırılmış olabilir. Aşağıdaki sitede forumu biraz kurcalayın. Değişik konular ve isterseniz crack programlar mevcut. http://www.iphoneyardim.net/forum/53-mac-os-x/ Ayrıca yeni başlayanlar için http://www.sihirlielma.com/yeni-baslayanlar-icin-mac/ http://www.sihirlielma.com/category/mac101/ sitesini tavsiye ederim. Çok basit şeylerde olsa yeni başlayınca mantığı anlamak gerekiyor. Daha başka sitelerde var. Spesifik bir şey isterseniz bize de sorabilirsiniz. Mac üstünde .exe setup dosyası yoktur. Onun yerine .dmg dosyaları vardır. Bu dosyayı sürükleyip uygulamalar bölümüne atınca kurulum başlar. Kolay gelsin. Engin Bey, iphoneyardım.net gerçekten iyiymiş. Sihirlielma ise zaten hızlıbaşlatta . Zamanla alışacaz sanırım. Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 2 kablo kopmuş içinde ama ne varki hem wifi hem sharing hemde cam çalışıyor. Bu kablo bunlar için o yüzden dedim. Wifi eskiden yakına gelmemi söylüyordu bu sebeple hem kart hem flex kablo aldım hiçbiri düzeltmedi, meğer fotodakiler kopmuş ve büyük ihtimalle benim içine tam sokmamamdan kaynaklandı. Şimdide onun siparişini verdim. Neyse bunları niye yazıyorum, hala tüm özelliği çalışıyor sadece yakından çekiyor wifi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 millet vida arttırır, sen kablo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 2 kablo kopmuş içinde ama ne varki hem wifi hem sharing hemde cam çalışıyor. Bu kablo bunlar için o yüzden dedim. Wifi eskiden yakına gelmemi söylüyordu bu sebeple hem kart hem flex kablo aldım hiçbiri düzeltmedi, meğer fotodakiler kopmuş ve büyük ihtimalle benim içine tam sokmamamdan kaynaklandı. Şimdide onun siparişini verdim. Neyse bunları niye yazıyorum, hala tüm özelliği çalışıyor sadece yakından çekiyor wifi ImageUploadedByTapatalk1392842611.260798.jpg Günlerden hangi gün, tarih nedir hatırlamıyorum. Masada oturup yemeklerimizi beklerken, kolay kolay bozulmaz wifi kart başka birşeydir. Dediğimi hatırlar gibiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Günlerden hangi gün, tarih nedir hatırlamıyorum. Masada oturup yemeklerimizi beklerken, kolay kolay bozulmaz wifi kart başka birşeydir. Dediğimi hatırlar gibiyim. Aynen Aptallık yaptım kabul ediyorum şuan 180 lira boşa para harcadım Ürünleri satılığa koydum belki alan olur işleri görülsün beklemesin Bu sefer kablo aldım. Sence bunlar çözer mi abi anten kablosu sonuçta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Aynen Aptallık yaptım kabul ediyorum şuan 180 lira boşa para harcadım Ürünleri satılığa koydum belki alan olur işleri görülsün beklemesin Bu sefer kablo aldım. Sence bunlar çözer mi abi anten kablosu sonuçta.. Kabloyu niye aldın almadım. Takılamaz vs bir halde miydi? Hatırladığım kadarıyla iki ucu da takılabilir olan cinsten kabloydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Kabloyu niye aldın almadım. Takılamaz vs bir halde miydi? Hatırladığım kadarıyla iki ucu da takılabilir olan cinsten kabloydu. Abi kablo şöyle bir anten var ucunda 5 adet kablo bunların ikisi son kısımdan kopmuş. Yukardaki gibi takılabilir ise siparişi iptal edebilirim bakayım mı tekrar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Abi kablo şöyle bir anten var ucunda 5 adet kablo bunların ikisi son kısımdan kopmuş. Yukardaki gibi takılabilir ise siparişi iptal edebilirim bakayım mı tekrar Resimden pek belli olmuyor fakat, kopuk birşeyler varsa tamiri sıkıntı olur. Neticede sinyal işi. Delme dikme çözümler sorun olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Resimden pek belli olmuyor fakat, kopuk birşeyler varsa tamiri sıkıntı olur. Neticede sinyal işi. Delme dikme çözümler sorun olabilir. 2.el orjinal aldım %95 new demişti güvendim gelsin bakalım kargo ile 45 lira çok bişey değil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Her Mac'e lazım da pek pahalı: http://www.belkin.com/us/p/P-F4U055/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap