Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 10.9.2 downloading .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Bu aletler çok pahalı uygun olsa bende hemen alacağım bir tane 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 10.9.2 downloading .... Bende düşünüyorum indirmeyi yatarken ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Bu programın trial'ını bitirdim, çok başarılı şiddetle tavsiye etsem de alternatifi var mı diye düşünmüyor da değilim. http://www.tuxera.com/products/tuxera-ntfs-for-mac/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Anten değiştirmek için ekranı söktüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Anten değiştirmek için ekranı söktüm ImageUploadedByTapatalk1395529589.776907.jpg çözüldümü bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 çözüldümü bari Çözülmeli çünkü kabloları kopmuştu. Yav içinde son adımda yani o kadar küçük vida koymuşlarki elimdekiler yetmedi. Yarın bulmaya çalışcam akşam akşam evde görüştü yapamadım Yarı monte bekliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Çözülmeli çünkü kabloları kopmuştu. Yav içinde son adımda yani o kadar küçük vida koymuşlarki elimdekiler yetmedi. Yarın bulmaya çalışcam akşam akşam evde görüştü yapamadım Yarı monte bekliyor ImageUploadedByTapatalk1395533584.446510.jpg Karaköy akar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Ben aşırı ısınmalar sonucu oyun oynamak için alt alüminyumu söktüm plastik koruyucu vardı bende onu taktım üzerine iki fan koydum kulaklık takarak anca oyun oynayabiliyorum artık. Integrated GPU ile bu kadar Oynadığım oyun da FEZ yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Sorun çözülüyordu fakat ben screen prtec. ile lcdyi sökebilseydim. Neyse onu yaptırcam. Denedim bu şekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Screen capture programı bedava olmuş. http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/Mace-ozel-ekran-kayit-uygulamasi-ScreenCapture-artik-ucretsiz.htm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Screen capture programı bedava olmuş. http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/Mace-ozel-ekran-kayit-uygulamasi-ScreenCapture-artik-ucretsiz.htm Abi bunun video çekeni lazım Bu zaten mac'de yerleşik çok güzel biliyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Abi bunun video çekeni lazım Bu zaten mac'de yerleşik çok güzel biliyorsun Yok bilmiyorum valla. Zaten kullandığım bir şey değil. Sana yarar diye koymuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Yok bilmiyorum valla. Zaten kullandığım bir şey değil. Sana yarar diye koymuştum. İlk sayfada yazmıştım abi, ondan farklı değil gördüğüm üzere 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Osx için güncelleme gelmiş. Kontrol edin. Ayrıca iOS içinde güncelleme var. Ikisi de dün akşam yayınlanmıştı. Ayrıca Apple tv içinde güncelleme var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap