Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Şundan bir tane de ben alayım diyorum çok pahalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Bootcamp kullanması sandığım kadar kolay değilmiş. Yedek alınmadan kesinlikle denenmemeli. Bir çok yolu varmış da hangi yol çalıştı onu bile bilmiyorum Ama bu vesileyle içini açmışken vidaların yerini neyim doğru düzgün taktım alt kapakla gövde arasında eskisine göre daha az boşluk kalıyor. Hala 3-4 vida eksiğim var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 var mı bana da burda yer? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Gel geç otur hoşgeldin. Ne aldın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Gel geç otur hoşgeldin. Ne aldın. Air 13' 128 Gb... Yakup'un tavsiyesiyle bide kılıf gelecek bakalım...Sen de bu başlıkta önermişsin okudum..Speck marka... Yaklaşık 1 yıldır ios kullandığımdan işletim sistemine uyum sağlamam zor olmadı.. Bataryası çok hoşuma gitti...Normal kullanımımla 2 gün götürür beni.. Geçen akşam 1-2 bölüm dizi izledim 1.5 gün gitti. Defter gibi bu Al eline kolayca taşı yanında.. Önceki kocamanmış ya (Lenovo Y510p) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Kaliteye hoş geldin Artık diğerleri gözünde biter ama senin için bitmeyecek ekmek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Kaliteye hoş geldin Artık diğerleri gözünde biter ama senin için bitmeyecek ekmek lazım Yanımda kutusunda başka bir lenovo duruyor office çakacaz. bide başka bir program isteyeceklerdi.ismini bekliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Air 13' 128 Gb... Yakup'un tavsiyesiyle bide kılıf gelecek bakalım...Sen de bu başlıkta önermişsin okudum..Speck marka... Yaklaşık 1 yıldır ios kullandığımdan işletim sistemine uyum sağlamam zor olmadı.. Bataryası çok hoşuma gitti...Normal kullanımımla 2 gün götürür beni.. Geçen akşam 1-2 bölüm dizi izledim 1.5 gün gitti. Defter gibi bu Al eline kolayca taşı yanında.. Önceki kocamanmış ya (Lenovo Y510p) Air için olan speck kılıftan eşim kullanıyor. Bir iki sefer tak çıkart yaptık. Alttaki parça oynar oldu. Pro lar için olanlar daha dayanıklı bu fazla hassas çıktı. Alırsan tak çıkar yapma laçka oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Kılıf geldi bugün... Engin abinin dediği gibi pek çıkarmamak gerek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Kör talih midir nedir yahu benim ssd (sandisk extreme 2) yine bozuldu. Ama bu sefer garantisi var bakalım ne olacak. Onay alırsam (ki alması lazım) 256 gb'a geçmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 en kısa sürede bu elit gruba dahil olmalıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 @Yakup Çağatay OS X El Capitan bu akşam geliyormuş hiç haber vermiyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 @Yakup Çağatay OS X El Capitan bu akşam geliyormuş hiç haber vermiyorsun Valla bu aralar pek pc başına oturmadım ama iphone tanıtımda yazmışızdır illam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 O değil de OSX El Capitan'a geçtiniz mi? geçtiyseniz nasıl, bettertouchtool denen zımbırtının yaptıkları artık onsuz yapılabiliyormuş sanırsam. Öncesinde windows özentisi olmamak için midir nedir koymamışlardı da sonunda gelmiş. Onun dışında ne yenilikler var, makine ne kadar yavaşlıyor, yorumlar düşünceler vs. alalım lütfen. @Yakup Çağatay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Update e basıyorum ben, indirip kuruyor. Sen ne yapıyorsun ki? Ben geçmedim bazı programlar uyumlu değil en başta sonra da unuttum gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap