Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Eğer beta'da sorun varsa ufak tefek, bunlara katlanmak zorunda kalırsın sadece sen yükledin mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 sen yükledin mi 4gb idi, sabah indi daha düşünüyorum.. Sonuçta 1 ay sonra final gelecek çok hata kalmamıştır.Feedback bekliyorum şuan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 bende şu an indiriyorum yüklersen haber et Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Güncelledim Yakup abi 10.8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Güncelledim Yakup abi 10.8 Ciddi mısın? Nasıl peki? 1 gün kullan bakalım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Ciddi mısın? Nasıl peki? 1 gün kullan bakalım.. harbiden biraz daha hızlandı sanki mac ufak değişiklikler var sadece o kadar dock falan biraz değişik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 harbiden biraz daha hızlandı sanki mac ufak değişiklikler var sadece o kadar dock falan biraz değişik Cok güzel özellikler var ; safari deki paylaşım butonu. iMessage cep numara ile hemde Felan fıstık... Outlook kullanıyormuydun? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 yok hayır kullanmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 ML kurup üzerine time machine yedeğini açmak mümkünmü? Bir sürü program kurmak zor geldi valla. Lion update mi oluyor yaksa sıfır kurulum olup tüm ofis, autocad falan gidiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Update abi, birsey silinmiyor.. Engin teyit et beni Bende sadece Apple mail silinmişti.belki ben hata yaptım. Time Mech her türlü çalışır abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 H ML kurup üzerine time machine yedeğini açmak mümkünmü? Bir sürü program kurmak zor geldi valla. Lion update mi oluyor yaksa sıfır kurulum olup tüm ofis, autocad falan gidiyor mu? hayır hayır sanki hiç güncelleme olmamış gibi herşey duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 İndiriyorum. Sonradan bunun son sürümünü nasıl kuracağız? Mağazalardan mı alınıyor, kırığı mı çıkıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yakup abiiiiiiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 ikiside var..19.90 veya kırık..yine update şeklinde ben satın aldım lion'u..bunuda satın alırım sanırım..Kırıkda da sorun olmuyor..windows gibi hata mata çıkmıyor sorun yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 ikiside var..19.90 veya kırık..yine update şeklinde ben satın aldım lion'u..bunuda satın alırım sanırım..Kırıkda da sorun olmuyor..windows gibi hata mata çıkmıyor sorun yok.. eee madem sorun yok kırıkta neden para veriyorsun apple kazansın diye demee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap