Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 eee madem sorun yok kırıkta neden para veriyorsun apple kazansın diye demee Lion'a önceden vermedim..Sonra format atmak isterken yanımda cd yoktu dosyada yoktu..ama silmiştik verileri birdefa..mecbur satın almıştım..29 Dolardı..şimdi 19 oldu..alınır yani..Winzort gibi 300 dolar değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Ucuz alınabilir. Burda da 19 dolar mı oluyor. Yoksa bindiriyorlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Ucuz alınabilir. Burda da 19 dolar mı oluyor. Yoksa bindiriyorlar mı? cd veya usb değil, app store'dan satın alıyorsun Yani 19.90$ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 usb stickle satmıyorlar mı burda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 usb stickle satmıyorlar mı burda? Lion'dan itibaren usb veya cd kalktı abi..Öyle biliyorum..App store'dan direk indirip usb'ne de atabilirsin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Şubat'da almışım bak Format tarihim belli oldu, ondan önce kırık lion vardı misal.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Kurdunuz mu? Çalışmayan birşey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Kurdunuz mu? Çalışmayan birşey var mı? Dün kurdum.Çalışmayan hiç birşey yok herşey aynen devam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 içini dışını inciğini boncuğunu bilen birisi Dp4 henüz denemedim ama hata kalmamıştır artık heralde. Çünkü dp3 bayağı toparlanmış durumdaydı. 2-3 hafta sonra gm sürüm çıkar diye düşünüyorum. O final olur artık. Yıllardır kullanıcısı Developer 4 kurdum daha stabıl ve kesınlıkle hız arttı peformansı yuksek tavsıye ederım... hackintosh olarak da suan stabil ve performans gercekden super yeni nvidia kextsleride super calisiyor nerdeyse iki aydir bekledigime deydi gtx 680 super calisiyor. sadece anlamadigim graphicsenabler=no olunca calisiyor ) Bu son beta çok harika ve hızlı. Son yorumlar bunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Başladım kurmaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Bende ne zaman kursam diye bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Bende ne zaman kursam diye bekliyorum kur kur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Herşey çalışıyor. Ccleaner ve onyx hariç. Bu versiyonu desteklemiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap