Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yakup yeni versiyona geç bu arada. Gayet güzel çalışıyor. Kullandığın kritik bir program varsa kurup denerim. Ben sadece onyx ve ccleaner programlarını tespit edebildim. Ofis programları rahat çalışıyor. Mail çalışıyor. Sorun yok gibi. Fakat bunda twitter entegre edilmiş, facebook yok. Gene apple yapmış yapacağını yani. Safari ios kullananlara daha fazla hitap edecek sanırım. Ekranı mobil cihazla icloud dan paylaşıyorsun falan Face var yazıyordu sanki :S :S Net değilim, safarinin ayarlarında felan belki.. Geçecem geçecem birazdan..Outlook hariç kilit önemli bişey yok abi sağolasın teşekkür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Fiyatlar iyi valla. Uygun model bulmak lazım. Bunlarda diskin çalışması ve hızıyla alakalı farklı teknolojiler var sanırım. Onu takanlara sorarız, tanıdığım 2 kişi var..Biri 13' mac'e biri 15' mac'e aldı..Bilgilerini isterim ikisinden de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 bu çok iyi gözüküyor.. http://www.newegg.co...N82E16820148443 Birde bunlar var http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=20-233-208 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820249015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Size sebep oldum ama en son bekliyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Bende 45-60dakika sürdü toplamda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yayınladılarmı yahu Bak hiç haberimizde olmuyor kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yayınladılarmı yahu Bak hiç haberimizde olmuyor kardeşim For Developer.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Haklısın ben geliştiremem Nabiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Mail programında exchange hesabım bir hata veriyor. Mailler geliyor ama hata veriyor. Sanırım owa üzerinden exchng servere bağlanmadı. Outlook da problem yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Haklısın ben geliştiremem Nabiyim Kurabilirsiniz bir eksiği yok düzgün çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Engin abi ve Engin imessage bilgilerinizi verinde konuşalım [email protected] benim Siteden Furkan mesela bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 euheuheuh Furkan bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Tamam yakup abi ben bi ona kayıt olayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap