Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 bir daha gel. gel samsundan.. nice kutlu bayramlara. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Herkes plan yapabilir ancak sadece bir büyük adam tarih yazabilir: O büyük insanda Mustafa Kemal Atatürk'tür. 19 Mayıs kutlu bir gündü. Bir milletin kaderi yüklenmişti her saniyesine. “Ben 1919 senesi Mayıs’ı içinde Samsun’a çıktığım gün, elimde hiç bir maddi kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk Milleti’nin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı.” "Bütün ümidim gençliktedir." “Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.” Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı o kutlu günün 100. yılında, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Mustafa Kemal'in Cumhuriyet'i filizlendiren tohumu 19 Mayıs'ın 100. yılı. Bizim pek de hakkını veremediğimiz, açılan yola, gösterilen hedefe gitmek bir kenara dursun, belki geriye gittiğimiz, bu emaneti, büyük mücadeledeyi örselediğimiz, incittiğimiz bir asır geçmiş aradan ne yazık ki. Dilerim bu yüzyıl bu emanetin hakkını layıkıyla verelim, onu yaşatıp, büyütelim ve sahip çıkalım... Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 BF499981-E77A-4EAB-9E05-477CEDF1DA9E.MP4 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2023 bayramımız kutlu olsun 🙂 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2023 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap