H. Cenk Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2012 .. diye birşey dolanıyor ortada. Resimlerde biraz perspektif hataları var gibi.. Herkes kendi karar versin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 CMax gibi olmuş, arka kayar kapı mekanizması kasa üzerine kapanışı ile bana Grand CMax'i hatırlattı. Çok da beğenmedim hakçası, WoW dedirtmedi bana. Umarım motor istediğimiz gibi olur ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Arka kisimda yaprak yaydan vazgecilmisse iyi olur suspansiyon lazim Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Amacına göre olsun yeter hanım arabası yapmasınlar Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Böyle bir reklam lazım buna da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap