Umur Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2012 2008 model 50000 km benzinli tit x pack ne kadar eder. bakımları düzenli, değişen yok parça boya var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Benim gozumde maksimum etsin etsin 33 hadi cok temiz olsun o olsun su olsun 500lira daha calisir. Boyada onemli digil belliki ufak surtme dokunma olmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Benim gozumde maksimum etsin etsin 33 hadi cok temiz olsun o olsun su olsun 500lira daha calisir. Boyada onemli digil belliki ufak surtme dokunma olmus Konuyla çok alakalı olmayacak ama insanlar boyayı çok takıyor 2.el alırken bunlar normal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Konuyla çok alakalı olmayacak ama insanlar boyayı çok takıyor 2.el alırken bunlar normal Evet milletimizde boyle bir hastalik var ancak benim gozumde arabanin yururunde sikinti yoksa orasi burasi ayri oynamiyorsa hic onemli degil isterse komple boyali olsun hatta isime gelir araba daha yeni gorunur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 31000 fiyat iyimi sizce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 fiyat bana guzel geldi birazcik daha pazarlik sansiniz varsa duz hesap 30a alin derim yillarca sorunsuz binilir ama tabi bence uygun fiyati baskalari neder bilmemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 fiyat bana guzel geldi birazcik daha pazarlik sansiniz varsa duz hesap 30a alin derim yillarca sorunsuz binilir ama tabi bence uygun fiyati baskalari neder bilmemem tşk ederim. 31000 bıraktı ama ben karar veremedim... kısmet bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Az bile fiyatı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 fiyat düşük iyice araştırın bence!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 bakımları tam, km fena değil, tavan hariç komple boya olsa bile 31k eder diye düşünüyorum ama. Diğer yandan da acaba f3 1.0 ecoboostu beklesem mi? diye de düşünürum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Bekle bekle.. tabi 42-43 gibi bir rakamı baz donanım'a vereceksen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Bekle bekle.. tabi 42-43 gibi bir rakamı baz donanım'a vereceksen. 50 k gibi sonyli tit ister gönül ama bilmem olur mu!... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 50 k gibi sonyli tit ister gönül ama bilmem olur mu!... Olma ihtimali var.hemde %99 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 bu fiyata al o arabayı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 şampiyonlar ligi finalini izliyordum da konuya uzak kaldım. Ama final müthişti yaniii... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap