Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 O Led'lerin patlamayacağını bilsem alınırda.Ama biliyorum işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Eğer onlar gerçek led ise bişey olmaz, demekki led değiller.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Hepsi çin malı.Sonar, Junyan falan filan... 1-2 ay çekmiyor illa patlıyor bir kaç led Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Dediğim gibi ona led denemez o zaman.Led dediğimiz şey ömürlük olur!.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Led'lerde sıkıntı yokta içindeki devre, dirençler vs. çok kötüki hemen led'ler patlıyor + mercek çok kötü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 bu gösterdiklerimden hangisi sonar hangisi junyan?? ilk sayfadan 2 .nin haricinde yok o bahsettiğin markalar burda sametim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Karalar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 yaa parasıda çok sıkıntı değil ben farları 300 tl ye aldım biraz daha verilip alınır ama dediğiniz gibi hiç birine güvenilmiyor 700-800 verip 2 ayda sıkıntı yaratıcana hiç almam onlardan aslında linkteki farın fiesta için olanını arkadaşım aldı hos duruyor ama güvenemiyorum http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-2009-2011-ledli-drl-on-far-power-led-56795555 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Markası önemli değilki hepsi çin malı.Sadece isimleri değişik o kadar yani.Hiçbiri birbirinden daha kaliteli değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Karalar Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 yeni çektiğim bir kaç resim gece cekilenler bek net değil ama bu kadar çekebildim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VolkanDoğrular Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Gece için bunlara DRL devre takılmalı bence... Farları açtığınız zaman güç %40lara düşmeli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Karalar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2012 bu farlarda senin dediğin gibi kısaları yaktığın an gücü azalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Üstündağ Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 bence janti 16 yap lastıkler icerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Karalar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 (düzenlendi) yok artık bir şey yapmıcam onun yerine 1.0 ecoboost a geçiş yapıcam kısmet olursa Eylül 25, 2012 Nuri Karalar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap