Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 İyi bir tercih.Kutlarım sizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Sınıf atlamışsınız bunun neresi kötü 2.0tdci otomatik kullanmıştım.hem eski kasa hem yeni kasa.Seri araçtı çok hoşuma gitmişti çekişi,kullanma rahatlığı. 1.6 tdci vergi avantajı ve dahada düşük tüketimi ile o konforu yaşatıyor.Çekişi nasıldır bilmem ama focusa göre çok fark yok ağırlık olarak aralarında güzel tatmin edici bir çekişi olduğuna eminim.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Çok iyi yapmışsınız. Mondeo hem şık hem konforlu hemde 1.6 tdci motoru ile ekonomik bir araç. Detaylı foto ve anlatım isterim güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Güzel tercih , aradaki fiyat farkı ise az geldi bana.. Normal midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 başarılı bir hareket olmuş, iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 cem hocam bizim buralar sizin oralar gibi çok sıcak değil ama emin ol çok daha konforlu bir araç. özellikle arka koltuktakiler için. teşekkürler . bu arada fark olarak da 12000 verdim Sizin araba dizel değilmiydi? Neden o kadar ucuza aldılar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Sizin araba dizel değilmiydi? Neden o kadar ucuza aldılar? prdn 8000 de focus tdcı üzerine 12000 vererek tit 1.6 tdcı siyah mondeo aldım çok mu vermişim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 mertol bey 8000 km de beyaz tdcı tit otomatik parklı 2012 model focus u kaça alırsınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 mertol bey 8000 km de beyaz tdcı tit otomatik parklı 2012 model focus u kaça alırsınız? 52-51 Max + 12 = 63-64 dersek daha nolsun ? Fark hiç çok değil bana sorarsanız Mondi'nin ind. listesi 73.275 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Bbenim focusun üstüne ne vermek gerekir acaba sizin hesaba göre ben 4-5 bin versem yetecek galiba ve araba hem sifirlanmis hemde bir üst segmentte geçmiş olacak değiştirmek cazip geliyor insana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 prdn 8000 de focus tdcı üzerine 12000 vererek tit 1.6 tdcı siyah mondeo aldım çok mu vermişim? Bence çok. Pişmiş aşa su katmayı hiç sevmem ama neden çok olduğunu düşündüğümü aşağıdaki alıntıya verdiğim cevaptan anlayabilirsiniz bence. mertol bey 8000 km de beyaz tdcı tit otomatik parklı 2012 model focus u kaça alırsınız? Ben alıcı olsam fiyat verirdimde şu aşamada anlamsız olur. 52-51 Max + 12 = 63-64 dersek daha nolsun ? Fark hiç çok değil bana sorarsanız Mondi'nin ind. listesi 73.275 TL Dün dizel trend mondeo için fiyat aldım. Aldığım fiyat 58500. (metalik dahil). Ellerinde ziyadesi ile birikmiş mondeo tdci stoğu var. En azından 3 bayiide olduğunu ben biliyorum. Titanium hiç düşünmediğim için fiyat sormadım. Galiba ben kendi mantığımla düşündüğüm için öyle geldi. Empatiyi abartmışım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Titanyum olunca fiyat normal gözüküyor. Bu rakamlardan Focus fiyatının nasıl şişmiş olduğunu anlamak mümkün. Neredeyse aynı fiyata Mondeo alınıyor. Istedikleri gibi satılmadi sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 İşte benim mesajımdaki sorun da o ya.. Benim hiçbir zaman titanium almak gibi bir derdim olmadığı için trend fiyatından değerlendirip direk levreklemişim. Gözünle okumadığın zaman böyle oluyor işte. Tevfik bacımın gözlük takmasının nedenini şimcik anladım işte.. İki tane göz yetmiyor bazen.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Bence çok. Pişmiş aşa su katmayı hiç sevmem ama neden çok olduğunu düşündüğümü aşağıdaki alıntıya verdiğim cevaptan anlayabilirsiniz bence. Ben alıcı olsam fiyat verirdimde şu aşamada anlamsız olur. Dün dizel trend mondeo için fiyat aldım. Aldığım fiyat 58500. (metalik dahil). Ellerinde ziyadesi ile birikmiş mondeo tdci stoğu var. En azından 3 bayiide olduğunu ben biliyorum. Titanium hiç düşünmediğim için fiyat sormadım. Galiba ben kendi mantığımla düşündüğüm için öyle geldi. Empatiyi abartmışım. Bu durumda ben iyi bir iş yapmışım. Doğru mudur? yine de benim verdiğim focus a bir fiyat verseniz ? (8000 km de, 2012, beyaz, focus 3 tdcı titanium, otomatik parklı, garantisi bir yıl uzatılmış, boya motor ve koltuk koruma ya ilave alt taban ses izolasyonu uygulanmış, deposu dolu ve araç 6 ay kullanılmış olmasına rağmen lastikler sadece son bir ay kullanılmış) hadi bir fiyat verin merak ettim ortlama ne eder bu araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap