Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Doğrudur. Ben kendi mantığımı anlatayım isterseniz. Sizinki gibi daha henüz yeniyken satılan arabaların ikinci el değerini değerlendirirken sıfırının fiyatına bakmak lazım. Ama onda da düz titanium üzerinden gitmekte fayda var. Ben arabanın sıfırını kaça edinebildiğime bakarım. Bugün itibari ile paketsiz hali ile 59 bin liraya titaniumun liste fiyatı gözüküyor. Bunu kastırırsanız muhtemelen 55-56 gibi rakamlara kadar alabilirsiniz. Eğer adil bir alış veriş olacaksa 50 bin lira eder. Daha doğrusu benim gözümde ederi 50 bin liradan fazla olmaz. 47-48 gibi rakamlar alıcı adına karlı bir alışveriş olur. 45 gibi bir rakamsa kelepir ve kaçırılmaması gereken bir fırsat olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 (düzenlendi) Doğrudur. Ben kendi mantığımı anlatayım isterseniz. Sizinki gibi daha henüz yeniyken satılan arabaların ikinci el değerini değerlendirirken sıfırının fiyatına bakmak lazım. Ama onda da düz titanium üzerinden gitmekte fayda var. Ben arabanın sıfırını kaça edinebildiğime bakarım. Bugün itibari ile paketsiz hali ile 59 bin liraya titaniumun liste fiyatı gözüküyor. Bunu kastırırsanız muhtemelen 55-56 gibi rakamlara kadar alabilirsiniz. Eğer adil bir alış veriş olacaksa 50 bin lira eder. Daha doğrusu benim gözümde ederi 50 bin liradan fazla olmaz. 47-48 gibi rakamlar alıcı adına karlı bir alışveriş olur. 45 gibi bir rakamsa kelepir ve kaçırılmaması gereken bir fırsat olur. 0 ı nı 55 e benim ki gibi bir tane focus u da 45 50 arası bir rakama alırsınız bu durumda 45+12 =57 ye ya da 50+12=62 ye tit metalik mondeo iyi rakam o zaman benim alışım Mayıs 27, 2012 özer aygül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Özer bey ben atladım galiba. Biz hep varsayım konuşuyoruz. Neden direk şukadara sattım demiyorsunuz ? Artık fiyat yerine arabayı dinlemek isteriz açıkcası.paralar verildi bitti. İstediğin kadar yorumla 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 0 ı nı 55 e benim ki gibi bir tane focus u da 45 50 arası bir rakama alırsınız bu durumda 45+12 =57 ye ya da 50+12=62 ye tit metalik mondeo iyi rakam o zaman benim alışım Kötü fiyata almamışsınızki. Zaten yukarıda da yazmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 (düzenlendi) Özer bey ben atladım galiba. Biz hep varsayım konuşuyoruz. Neden direk şukadara sattım demiyorsunuz ? Artık fiyat yerine arabayı dinlemek isteriz açıkcası.paralar verildi bitti. İstediğin kadar yorumla kaça verdiğimi ben de bilmiyorum ben sadece üste 12000 verdim onu biliyorum arabaya gelince elbette focus tan çok daha konforlu, güvenli ve geniş. Elbette ağırlığı nedeniyle focus a göre biraz hızlanması geç . focus ta beğendiğim ama bunda olmayan örneğin ön cam ısıtma ve renkli arka cam bunda yok en azından tit donanımda arka kapı camlarında perde olsa imiş iyi olurmuş. bir de focus ta ki anahtarsız çalıştırmaya alışmışım bazan elim start stop düğmesini arıyor Mayıs 27, 2012 özer aygül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap