Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Fotoğraflarını bekliyoruz valla bu siteye bir türlü foto yüklenmio Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. Hocam 120 de Çok 70 TL Takması da Kolay Kendiniz Yapabilirsiniz Gerek Yok Fazladan Para Vermeye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 arkadaş himpekste 40-50 tl sis farı krom çerceve... linkini atarmısınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 (düzenlendi) valla bu siteye bir türlü foto yüklenmio foto boyutu büyüktür.. en basiti paint programında "yeniden boyutlandır" sekmesi ile küçültebilirsiniz.. Mayıs 25, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 valla bu siteye bir türlü foto yüklenmio İmzam'a bakınız lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Hocam 120 de Çok 70 TL Takması da Kolay Kendiniz Yapabilirsiniz Gerek Yok Fazladan Para Vermeye... yok oradan almak gibi bir düşünce doğmadı henüz kafamda... araştırayım.. hiç olmadı omsa'dan alıp kendim yaparım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. ne yapıcaz peki???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 ne yapıcaz peki???? Omsa tek çözüm... hatta denilene göre montajı basitmiş.. online olarak almak ve montajını yapmak en mantıklısı gibi duruyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erim küçükyılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Güzel olmuş bende taktırdım fotolarını en kısa sürede yükleyeceğim.Bir de sis farı kapağı çıksa nikelajlı süper olacak ankarada nerede yaptırdınız adres yazarsanız sevinirim birde ne kadar tuttu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 linkini atarmısınız ? http://www.euro-ford.com/?page=corporate burdan numaraya ulaşıp sorarsınız müşteri temsilcisine ben ordan almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Omsa nın Antalyada bayiisi oludğunu Şemsi bey sayesinde öğrendiğim gün gidip taktırdım küçük birşey olsada arabayı değiştiriyor.Toplam 70 tl ye mal oldu güzel olmuş, güle güle kullanın kazasız belasız... Antalya da nerede bu uygulamayı yapan yer :-D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 güzel olmuş, güle güle kullanın kazasız belasız... Antalya da nerede bu uygulamayı yapan yer :-D Tekelioğlu tuning eski sanayide özdoyumun 2 sokak üstü 666 sok.Ayrıca antalyada güzel bir kol dayama bulabilirseniz bende sizden haber bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Tekelioğlu tuning eski sanayide özdoyumun 2 sokak üstü 666 sok.Ayrıca antalyada güzel bir kol dayama bulabilirseniz bende sizden haber bekliyorum teşekkür ederim :-) valla kol dayama ile ilgili burada bir iki örnek gördüm ve pek beğenmedim, arabaya daha uygun modeller çıkar diye ümit edip ara ara netten arıyorum... bulabilirsem tabi ki buradan haber veririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 cam çıtalarını serviste 150 TL ye yaptıklarını sölediler.serviste yaptırmaya değermi yoksa başka biyerde otoaksesuarcıda falanmı yaptırsam.kalite farkıda olurmu yoksa standartmıdır. Omsa Tuningden bakabilirsiniz kargoyla yolluyolar tabi bide bayisini bulursanız korgoyla uğraşmadan gidip taktırabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap