Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 güzel olmuş, güle güle kullanın kazasız belasız... Antalya da nerede bu uygulamayı yapan yer :-D Teşekkür ederim Şemsi beyden almıştım adresini zaten oda iletmiş size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 (düzenlendi) farlar dahil değil dimi?sadece çerçeve? Evet sadece krom parlak çerçeve çok uçmuşlar baksan dandik iki tane plastik ama orjinal parça olunca giydiriyolar fiyatı yan sanyisi max 25 -30 tl olur Mayıs 25, 2012 Aybars Altay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. Fiyatlara söylenecek söz yok ama ben style araca uygulatan adamı anlamadım şimdi dandik cam çıtasına 3000 tl veriyosan git onun üzerine biraz daha ekle titan al anlayamiyorum valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 işte buda benim sedan araca yaptığım cam çıtası 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 saolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 bir de otokoç ve tur oto'yu aradım az önce.. otokoç'tan da 3000 tl dediler.. sebebini anladım.. fitiliyle birlikte geliyormuş.. kelebek camındaki çıta kelebek camı ile bütünleşikmiş ve o parça kelebek camı ile birlikte geliyormuş. dolayısyla orijinal takılacaksa kelebek camlarının da değişmesi gerekiyormuş.. hatta style bir araca yılbaşında uygulamış konuştuğum yetkili.. tur oto orijinal yok dedi yan sanayi varmış.. Omsa mı diye sordum evet dedi.. montaj dahil 120 TL dediler.. bakıcaz artık.. Style ve titanium arasindaki fark zaten 3000 kusur,yaptiran eleman neden titanium almamis onu merak ettim madem bu kadar hevesliymis!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 Konuyu hortlatmış olmayayım ama orijinal titanium daki çerçeve daha mat ve ağır bir duruşu var yaptıran arkadaş kusura bakmasın ama çok parlak ve sırıtıyor bence hiç yakışmamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 (düzenlendi) hb krom çıtalar.. Konuyu hortlatmış olmayayım ama orijinal titanium daki çerçeve daha mat ve ağır bir duruşu var yaptıran arkadaş kusura bakmasın ama apaçi işi olmuş çok parlak ve sırıtıyor bence hiç yakışmamış bu mu mat duruş dediğin? Temmuz 27, 2013 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Oynanmış foto ile anlayamazsınız Titanium'da gelen cırtlak parlak değil doğru söylüyor arkadaş. Buyrun, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Omsa nın Antalyada bayiisi oludğunu Şemsi bey sayesinde öğrendiğim gün gidip taktırdım küçük birşey olsada arabayı değiştiriyor.Toplam 70 tl ye mal oldu fotoları göremiyorum,acaba altlı üstlü mü fiyat 70 tl?ve montaj dahil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 fotoları göremiyorum,acaba altlı üstlü mü fiyat 70 tl?ve montaj dahil mi? hayır sadece alt takım 70 lira.Alt-üst 149 lira diye hatırlıyorum.Montajı çok basit .Düşünün derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 (düzenlendi) hayır sadece alt takım 70 lira.Alt-üst 149 lira diye hatırlıyorum.Montajı çok basit .Düşünün derim ben eskişehirde omsanın bayiliğini üstlenen bir yerle görüştüm alt-üst yani çerçeve montaj dahil 230 tl fiyat verdi. Omsanın sitesinde cam çerçevesi 207 tl.Doğru hatırlıyorsanız çerçeve için 149 tl çok iyi fiyat...aslında internetten sipariş verip kendım yapmak istiyorum ama,yamuk falan yapıştırırsam diye çekiniyorum Temmuz 28, 2013 Özcan B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 (düzenlendi) ben eskişehirde omsanın bayiliğini üstlenen bir yerle görüştüm alt-üst yani çerçeve montaj dahil 230 tl fiyat verdi. Omsanın sitesinde cam çerçevesi 207 tl.Doğru hatırlıyorsanız çerçeve için 149 tl çok iyi fiyat...aslında internetten sipariş verip kendım yapmak istiyorum ama,yamuk falan yapıştırırsam diye çekiniyorum tekrar baktım omsanın sitesine evet ben yanlış görmüşüm 149 luk sadece üst çevrenin fiyatıymış..Montaj konusunda hiç tereddüt etmeyin.Hatta ben bir tanesini hatalı yapıştırdım hızlıca çıkartıp düzeltebilmiştim..Etkisini 24 saat sonra tam gösteriyor yapışkanlar.Önce yapıştırmadan bir tatbikini yapın sonrada vurun gitsin ) Temmuz 28, 2013 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 ben eskişehirde omsanın bayiliğini üstlenen bir yerle görüştüm alt-üst yani çerçeve montaj dahil 230 tl fiyat verdi. Omsanın sitesinde cam çerçevesi 207 tl.Doğru hatırlıyorsanız çerçeve için 149 tl çok iyi fiyat...aslında internetten sipariş verip kendım yapmak istiyorum ama,yamuk falan yapıştırırsam diye çekiniyorum Valla s-dizayn danda bakmanizi tavsiye ederim omsa dan daha iyi yarim kalmiyo tam oturuyo butun kivrimlara bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap