Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracımı aldığım ilk günden beri farkettiğim Yeni araç diye üstünde pek durmadığım problem 2000 km ye ulaşmama rağmen geçmedi.
Aracım özellikle sabahları ilk çalıştırmamda 20 30 sn ye kadar stop edicekmiş gibi rolanti bi düşüp bir yükseliyor bir nevi rolanti dalgalanması oluyor.Ama en fazla dediğim gibi 20 30 saniye sonra düzeliyor.
Bu durum normalmidir.Sizin focus 3 araçlarınızdada bu durum varmıdır.Daha önce bu konuyla ilgili bir form açılmıştı ama bendeki durum farklı dediğim gibi sadece sabah ilk çalıştırmamda ve 20 30 sn kadar sürüyor sonrasında ve yolda veya gaz verdiğimde bir sorun yok.
Soru
ferhat tezcan
Aracımı aldığım ilk günden beri farkettiğim Yeni araç diye üstünde pek durmadığım problem 2000 km ye ulaşmama rağmen geçmedi.
Aracım özellikle sabahları ilk çalıştırmamda 20 30 sn ye kadar stop edicekmiş gibi rolanti bi düşüp bir yükseliyor bir nevi rolanti dalgalanması oluyor.Ama en fazla dediğim gibi 20 30 saniye sonra düzeliyor.
Bu durum normalmidir.Sizin focus 3 araçlarınızdada bu durum varmıdır.Daha önce bu konuyla ilgili bir form açılmıştı ama bendeki durum farklı dediğim gibi sadece sabah ilk çalıştırmamda ve 20 30 sn kadar sürüyor sonrasında ve yolda veya gaz verdiğimde bir sorun yok.
Şimdiden teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
3
3
2
Popular Days
May 21
14
Ock 22
6
May 23
3
May 20
3
Top Posters For This Question
ferhat tezcan 7 posts
Sabri Özer 3 posts
Kaan Yagizer 3 posts
Ozan Murat 2 posts
Popular Days
May 21 2012
14 posts
Ock 22 2013
6 posts
May 23 2012
3 posts
May 20 2012
3 posts
Popular Posts
Engin Uzunoğlu
Bende servislere biraz şüpheli bakarım. Genelde de haklıyımdır. Bu sefer fazla kurcalamadan götürdüm bıraktım. Sıkıntıları söyledim, bilmişlik yapıp şunu bunu güncelleyin, aks keçesine bakın falan da
Kaan Yagizer
aracınızı fazla dinlemeyin, dinledikçe dinleyesiniz gelir. jamaica'lı abilerimizin dediği gibi "relax ma'an"
Bu soruda 31 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap