Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Mesajı tıkla, orada fırt diye menü gelecek Tabi yaaa, ben bunu yapıyordum, niye unuttum ki, Neyse, teşekkür ederim tekrar hatırlattığın için, :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 işi bilen kişi belli oluyor işte ,orda zımpara yapıp üstüne pasta geçerek o farın düzelceğini biliyor (kir dışardan olduğu sürece) ve bu işi bilerek ve severek yapıyor.. gerçek esnaflık budur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 fırt diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 100.yıl da Arjantin Kebapın hemen yanında Turtle Wax uygulama merkezi var, çok kaliteli malzemeler eşliğinde bilinçli ve uzman elemanlarla yıkıyorlar arabayı...15 TL... Ne zamandır okula yakın bir yıkamacı arıyordum En kısa zamanda deneyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 K.Maraş Sonax Platin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Bakırtaş Sonax demek istiyorum ama formel yikama var 30 lira cilali falan. Yikadilar arabami kurutma bolumune aldilar adam hic bisi surmedi uzerine + 15 dk telefonla konustu ben bekledim orda bide acelem var dememe ragmen simdi bu formel yikamami dedim evet dediler eee farkli bisi yapmadiniz dedim cila yaptim abi ben dedi. Bisey demedim sadece sungerle yikiyolar ve sonax sampuan kullaniyorlar diye. Her yerde var bi hile hurda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Bakırtaş Sonax demek istiyorum ama formel yikama var 30 lira cilali falan. Yikadilar arabami kurutma bolumune aldilar adam hic bisi surmedi uzerine + 15 dk telefonla konustu ben bekledim orda bide acelem var dememe ragmen simdi bu formel yikamami dedim evet dediler eee farkli bisi yapmadiniz dedim cila yaptim abi ben dedi. Bisey demedim sadece sungerle yikiyolar ve sonax sampuan kullaniyorlar diye. Her yerde var bi hile hurda Sonaxa gitmeyeli 4-5 sene oldu sanırım ama hatırladığım kadarıyla şampuanı farklıydı onun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2013 O değilde Bilkent Shell'e turtle wax açılmış yağ değişimi filan da yapıyorlar, geçen iskender yemek için gittiğimizde yer bulamadım dedim bari yıkatayım da restorana girerken yağmur yağmaya başladığından yıkama hakkında pek yorum yapamıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Zeon Oto Kuaför Sanayi Sitesi 30.Blok Çıraklık Eğitim Merkezi Karşısı Bolu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Bugun bestekara gitmeye üşendim, bilkent shelldeki turtlewaxa gittim. iç dış yıkama epey detaylı (sadece dış olunca su köpük su çekçek yapıp bırakıyorlar galiba 3-4 araba öyle geldi gitti) 1,5 saate yakın sürdü yaşlı bir amca yıkadı en ufak detayları bile atlamadı, çok memnun kaldım. ücreti 20tl. Ama köpükle yıkıyorlar o işi pek sevmedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 (düzenlendi) Bugun bestekara gitmeye üşendim, bilkent shelldeki turtlewaxa gittim. iç dış yıkama epey detaylı (sadece dış olunca su köpük su çekçek yapıp bırakıyorlar galiba 3-4 araba öyle geldi gitti) 1,5 saate yakın sürdü yaşlı bir amca yıkadı en ufak detayları bile atlamadı, çok memnun kaldım. ücreti 20tl. Ama köpükle yıkıyorlar o işi pek sevmedim. Sonaxda ayni sistem ama sordum ben Ozan köpük Sonaxin şampuaniymiş ve sonra sungerle iyice ovaliyorlar. Ama çoğu yer köpürebilen herşeyi koyuyor o ayrı benim kromajlar değişti işte 3 kere. Sonaxdan sonra birşey yok Şubat 9, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Bugun bestekara gitmeye üşendim, bilkent shelldeki turtlewaxa gittim. iç dış yıkama epey detaylı (sadece dış olunca su köpük su çekçek yapıp bırakıyorlar galiba 3-4 araba öyle geldi gitti) 1,5 saate yakın sürdü yaşlı bir amca yıkadı en ufak detayları bile atlamadı, çok memnun kaldım. ücreti 20tl. Ama köpükle yıkıyorlar o işi pek sevmedim. Sonaxda ayni sistem ama sordum ben Ozan köpük Sonaxin şampuaniymiş ve sonra sungerle iyice ovaliyorlar. Ama çoğu yer köpürebilen herşeyi koyuyor o ayrı benim kromajlar değişti işte 3 kere. Sonaxdan sonra birşey yok Öyle olduğunu umuyorum bende sonaxa gitmeyeli çok uzun zaman oldu (4-5 sene) ozamanlar kovayla yıkıyorlardı. Meguiars hala kova ile yıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Öyle olduğunu umuyorum bende sonaxa gitmeyeli çok uzun zaman oldu (4-5 sene) ozamanlar kovayla yıkıyorlardı. Meguiars hala kova ile yıkıyor. Sağlam bir Sonax bulursan vazgeçemezsin ama Şimdi lastik kenarlarina sürülen bir jeli var Sonaxin ondan alicam 1 hafta kadar ıslak görunum sağlıyormuş. Tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Sağlam bir Sonax bulursan vazgeçemezsin ama Şimdi lastik kenarlarina sürülen bir jeli var Sonaxin ondan alicam 1 hafta kadar ıslak görunum sağlıyormuş. Tavsiye ederim İzmirde bayiilerden birinin sahibi sevdiğim bir abim Ankarada yakınlarda yok, zaten Ankara Meguiarsın sahibini öz abim gibi severim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Firmadan çok oradaki adamı bağlamak lazım bence. Kaç kere şunun bunun detaylısı olsun mu diye sormaktan benim istediklerimi söylemeyi unutan adam gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap