Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Firmadan çok oradaki adamı bağlamak lazım bence. Kaç kere şunun bunun detaylısı olsun mu diye sormaktan benim istediklerimi söylemeyi unutan adam gördüm. +1 yaşlı amca diye özellikle yazdım diğerleri iç dış olmadığındandır ama yinede farklıydı Dün yıkamadan sonra birde turtle wax ice cila atmıştım. Kapılarda yıkama ile çıkmayan lekeler vardı evde canım sıkılinca onları temizlemeye gittim (kil almam lazım ama benzin kullandım) sanıyorum cilanin etkisi olsa gerek neredeyse hala pırıl pırıl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Bakırtaş Sonax demek istiyorum ama formel yikama var 30 lira cilali falan. Yikadilar arabami kurutma bolumune aldilar adam hic bisi surmedi uzerine + 15 dk telefonla konustu ben bekledim orda bide acelem var dememe ragmen simdi bu formel yikamami dedim evet dediler eee farkli bisi yapmadiniz dedim cila yaptim abi ben dedi. Bisey demedim sadece sungerle yikiyolar ve sonax sampuan kullaniyorlar diye. Her yerde var bi hile hurda arkadaşı tarif ederseniz bana gereken şeyi ben yaparım , formel cila araba ıslakken kurulma bölümünde üstüne döküyolardı en son tabi sistem değişmediyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Bakırtaş Sonax demek istiyorum ama formel yikama var 30 lira cilali falan. Yikadilar arabami kurutma bolumune aldilar adam hic bisi surmedi uzerine + 15 dk telefonla konustu ben bekledim orda bide acelem var dememe ragmen simdi bu formel yikamami dedim evet dediler eee farkli bisi yapmadiniz dedim cila yaptim abi ben dedi. Bisey demedim sadece sungerle yikiyolar ve sonax sampuan kullaniyorlar diye. Her yerde var bi hile hurda arkadaşı tarif ederseniz bana gereken şeyi ben yaparım , formel cila araba ıslakken kurulma bölümünde üstüne döküyolardı en son tabi sistem değişmediyse Formel yikamadan sonra bidaha gittim bu sefer normal yikama yaptirdim formelden 10 kat daha iyi yikadilar. O gunun azizligine mi ugradim anlamadim. Bu sefer araba basina 0.5 kisi degilde 3 kisi dusuyordu. Daha cok calisan vardi. Veysel beylede konustum durumu zaten, ama bir daha formel yikama falan yaptirmam 10 lirama yazik gider Whooper menu yer Survivor kampanyasina katilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Ank. buluşması günü her zaman araç yıkattığım yer el değiştirdiği için yine yakında ki bir yerde araç yıkatayım dedim, aslında fena da bir yer değil ama kalabalık olduğu içinmidir nedir,hiç ama hiç memnun kalmadım..Şunun için paylaşıyorum aklınızda olsun çok kalabalık bir oto yıkamacı pek bir tata vermiyor gibi........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet E. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 İzmir Mavişehir Koçtaş Alkom'da yıkatıyordum son zamanlarda berbat yıkamaya başladılar esnaflıktanda bi haberler,bir daha gitmemeye karar verdim.Hafta sonu Karşıyaka Sonax'a gittim,işçilikleri çok güzel en ince ayrıntısına dikkat ediyorlar aldıkları parayı hakediyorlar.kesinlikle tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 İstanbul için, bakırköy'de Meguiars ürünleri kullanıyor. Ucuzlu. https://www.facebook.com/pages/Haskaya-GROUP/485104638256632 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Geçen gün Sonax'a gittim. Araba da felaket derece de sigara kokusu vardı, oradaki yetkiliye sordum ne yapabiliriz diye. Vip mini detaylı temizlik + ozon temizliği + ağır koku giderici kullanırsak hiç bir şey kalmaz dedi. Normal fiyatı 170 TL'idi, 100 TL'ye yaparım, birde üstüne yıkama da benden olur dedi yaptırdım. Temizliğin dışında 20 dk. boyunca klimalar açıldı ve ozon verildi aracın içine. Gerçekten kokudan eser kalmadı. Çok hoş bir koku var şu an arabanın içinde. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Geçen gün Sonax'a gittim. Araba da felaket derece de sigara kokusu vardı, oradaki yetkiliye sordum ne yapabiliriz diye. Vip mini detaylı temizlik + ozon temizliği + ağır koku giderici kullanırsak hiç bir şey kalmaz dedi. Normal fiyatı 170 TL'idi, 100 TL'ye yaparım, birde üstüne yıkama da benden olur dedi yaptırdım. Temizliğin dışında 20 dk. boyunca klimalar açıldı ve ozon verildi aracın içine. Gerçekten kokudan eser kalmadı. Çok hoş bir koku var şu an arabanın içinde. Tavsiye ederim. Kaç saat sürdü bu işlem [emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 1 saat yıkama, 20 dk. da diğer söylediğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 1 saat yıkama, 20 dk. da diğer söylediğim. Gelince yaparız o zaman [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Gelince yaparız o zaman [emoji2][emoji2][emoji2] Yaptıralım da, senin araba da sigara içildi mi ki? Benim baba anasını bellemiş diye yaptırdım ben Gerçi koku dışında bakterileri de temizliyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Yaptıralım da, senin araba da sigara içildi mi ki? Benim baba anasını bellemiş diye yaptırdım ben Gerçi koku dışında bakterileri de temizliyormuş. Duman tütmedi içinde [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Eski aracımı sadece iç-dış yıkatmaya götürürdüm ama Focusu aldığımda direk iç detay yaptırdım. Eski sahibi şantiye çalışanı olduğundan baya kirliydi. Gerçekten beklediğimden iyi oldu. Meguiars ürünleri kullanıyorlar ve hem yıkama hem kuaför açısından işçilik gayet iyi bence. İstanbul/Ümraniye-Doğan Oto Kuaför Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 (düzenlendi) On 08.02.2013 22:03:34, Ozan Kar said: Bugun bestekara gitmeye üşendim, bilkent shelldeki turtlewaxa gittim. iç dış yıkama epey detaylı (sadece dış olunca su köpük su çekçek yapıp bırakıyorlar galiba 3-4 araba öyle geldi gitti) 1,5 saate yakın sürdü yaşlı bir amca yıkadı en ufak detayları bile atlamadı, çok memnun kaldım. ücreti 20tl. Ama köpükle yıkıyorlar o işi pek sevmedim. Bu duruyor mu hala ya, benim arabayı yıkatmam gerek artık. Camdaki kirler yağan kırağı, çiğle birlik olup aynaları iyi görmemi engelliyor. Kağıt peçeteyle sildim vallahi sabah. Kasım 13, 2015 testuser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 5 dakika önce, testuser said: Bu duruyor mu hala ya, benim arabayı yıkatmam gerek artık. Camdaki kirler yağan kırağı, çiğle birlik olup aynaları iyi görmemi engelliyor. Kağıt peçeteyle sildim vallahi sabah. Ha ha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap