Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 5 dakika önce, testuser said: Hayır yani şunu anlamıyorum. İkimizin de arabası gri, benim kirlenip senin Nasıl kirlenmez. Ben senden daha çok gezip daha çok kirletiyorum galiba. Yağmurda karda kışta daha ne kirlenecek yahu resmen leş gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 12 dakika önce, Ozan Kar said: daha ne kirlenecek yahu resmen leş gibi İyi o Zaman hadi yıkat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 12 dakika önce, Ozan Kar said: daha ne kirlenecek yahu resmen leş gibi [emoji3] İyi o Zaman hadi yıkat [emoji4] Ne gerek var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 31 dakika önce, Ozan Kar said: Ne gerek var Gerek olduğu için değil, ihtiyaç olduğu için yapacaksın. Ben giderim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 31 dakika önce, Ozan Kar said: Ne gerek var [emoji3] Gerek olduğu için değil, ihtiyaç olduğu için yapacaksın. Ben giderim Beraber gideriz istersen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 14 dakika önce, Ozan Kar said: Beraber gideriz istersen En son böyle konuştuğumuzda arabaya arkadan çarpmışlardı. Korkmadım değil çıkarsam okuldan haber ederim sana, yenge burda. Okuldan çık geri gel onu almak için gözümde büyüdü. İki yer buldum, tabanway la bilkent otomotiv. biri olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 14 dakika önce, Ozan Kar said: Beraber gideriz istersen En son böyle konuştuğumuzda arabaya arkadan çarpmışlardı. Korkmadım değil [emoji3] çıkarsam okuldan haber ederim sana, yenge burda. Okuldan çık geri gel onu almak için gözümde büyüdü. İki yer buldum, tabanway la bilkent otomotiv. biri olur Tabanwaydan uzakdur. Bilkent otomotiv shell mi? Bide bilkent 3te var ama orayıda bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 3 dakika önce, Ozan Kar said: Tabanwaydan uzakdur. Bilkent otomotiv shell mi? Bide bilkent 3te var ama orayıda bilmiyorum. Evet shell de olan. Öğrenmen için fırsat işte sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 3 dakika önce, Ozan Kar said: Tabanwaydan uzakdur. Bilkent otomotiv shell mi? Bide bilkent 3te var ama orayıda bilmiyorum. Evet shell de olan. Öğrenmen için fırsat işte sana [emoji3] Kuzen shelle gidiyomuş bazen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Biz arabaları yıkattık foto neden çekmemişsek. Bilkent shell'de Bilkent otomotiv diye bir yer. İç-dış 25 lira verdik. Üzerine çayımızı kahvemizi içtik. 45 dk'da mis gibi oldu. Ozan'ın ne gerek var dediği arabasının temizliği benimkinden uzun sürdü Ankara'da olanlar gidebilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 ben hiç beğenmedim. bizden önceki bmwye gösterilen özen zaten gösterilmedi. ön cam çok kötü silinmiş bez izleri var. fitillerdeki sular hava ile akıtılmamış. bagaj kapağının içi silinmemiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 4 saat önce, Ozan Kar said: ben hiç beğenmedim. bizden önceki bmwye gösterilen özen zaten gösterilmedi. ön cam çok kötü silinmiş bez izleri var. fitillerdeki sular hava ile akıtılmamış. bagaj kapağının içi silinmemiş. Tamam arabayı kıskandığını kimseye söylemem diğer dediklerine hiç dikkat etmedim, üzerinde kum çamur yoksa benim için temizlenmiştir belki senin arabayı yıkayan Ada'm güzel yapmamıştır. Ne kadar kirliyse artık Ada'm üstün körü yapıp bırakmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 4 saat önce, Ozan Kar said: ben hiç beğenmedim. bizden önceki bmwye gösterilen özen zaten gösterilmedi. ön cam çok kötü silinmiş bez izleri var. fitillerdeki sular hava ile akıtılmamış. bagaj kapağının içi silinmemiş. Tamam arabayı kıskandığını kimseye söylemem [emoji3] diğer dediklerine hiç dikkat etmedim, üzerinde kum çamur yoksa benim için temizlenmiştir [emoji4] belki senin arabayı yıkayan Ada'm güzel yapmamıştır. Ne kadar kirliyse artık Ada'm üstün körü yapıp bırakmış [emoji14] Herhangi bi yere gitsen olur o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Çırakoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 topici hoplatayım bari. varmıdır izmirde tavsiye edeceğiniz yerler. hataya yakın. evimin altında var ama işte ilk göz ağrısı olunca titizleniyor insan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap