Metin Özcan Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2012 Merhaba focusclubtr ailesi aracımda bugün birşeyler dikkatimi çekti araç sanki motor garip sesler çıkarıyor dengesiz çalışıyor. Video ekliyorum arkadaşlar bakalım ne yorumlar gelecek bu arada video benzinde çekilmiştir. [media=] motor sanki bi ara stop edecekmiş gibi oluyor sonra tekrar toparlıyor falan anlamadım gitti ama sesler hiç normal gözükmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 sıcak motorda supap iticilerin "çıtırtısının" kesilmesi lazım, ama daha önce de dediğim gibi odaklanılması gereken bir şey varsa o da motor devri ... çıtırtı değil. bu araç elimde olsa (ve lpg takılmamış olsa) önce wds'e bağlar ve arıza kayıtlarına bakar,daha sonra da ne olur .. ne olmaz bab'ında önce triger gerginliğini/sentesini kontrol eder,daha sonra da kurbağacık (kompresyon) testi yapardım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 sıcak motorda supap iticilerin "çıtırtısının" kesilmesi lazım, ama daha önce de dediğim gibi odaklanılması gereken bir şey varsa o da motor devri ... çıtırtı değil. bu araç elimde olsa (ve lpg takılmamış olsa) önce wds'e bağlar ve arıza kayıtlarına bakar,daha sonra da ne olur .. ne olmaz bab'ında önce triger gerginliğini/sentesini kontrol eder,daha sonra da kurbağacık (kompresyon) testi yapardım. Valla benim aklımada sente geliyo ama bilmiyorum. Bakalım şu an ilçedeyim servis falan sıkıntı buralarda. rezil oluyoruz resmen ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 hocam senin araç çok gürültülü çalışıyor. o anda lpg de miydi araba ? dengesiz rolantinin bi sebebi hava eimş hortumları var karter ve T hortum onlar büzüştü ise yada bi hortum kırıldı vs ise dengesiz hava girişi oluyor olabilir. ama ya çekimden dolayı yada başka bir iş var çok gürültülü geldi bana. o çıtırtı ses normal hani FIII motorundada duyduğun. fiesta motoru da saat gibi çalışıyor zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 araca inip video çektim kamera ile. gürültüsü yakn sayılır heralde çekilme mesafesinden ses fazla çıkıyor şimdi ekleyecem. 45.sn kadar benzinle sonrası lpg ile [media=] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 45.sn kadar benzinle sonrası lpg ile [media=] eyvallah kardeşim sağolasın walla hemen hemen aynı gibi:) içim rahatladı biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 İşte benim anlamadığım motor sanki bi ara boğuluyor langırdıyor gibi oluyor stop edecek gibi sonra toparlıyo falan walla bu problemler insana kafa yedirtir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Talip Eren Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Kullandığınız yağ 10-40 mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Özcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 kardeşim video dan motorun sesini dinledim... dedim ahanda benim motor vallaha benim motor sanki benim arabayı çekmişsin gibi... bende sinir oluyorum birde etrafım hep bmw ci... nasıl yaparız nasıl ederiz bilmiyorum... rolanti dalgalanması titreme stop etme herşey var... yarın lpg servisine gidecem bakalım ne çıkacak... inşallah düzelir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 kardeşim video dan motorun sesini dinledim... dedim ahanda benim motor vallaha benim motor sanki benim arabayı çekmişsin gibi... bende sinir oluyorum birde etrafım hep bmw ci... nasıl yaparız nasıl ederiz bilmiyorum... rolanti dalgalanması titreme stop etme herşey var... yarın lpg servisine gidecem bakalım ne çıkacak... inşallah düzelir... Lütfen size gelen özel mesajı uygulayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cüneyt Altuncu Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 arkadaşlar benim aracın motorundan da ilk çalıştırmada rölantide devir düştükten sonra pot pot hırlama sesi geliyor viteste giderken ses yok ama benzinde çok az geliyor ama özellikle gazda fazla ustanın biri yağı emiş sesi birşey olmaz diyor diğeri sübaplara bakmak lazım diyor kimse bilmiyor mu bunun ne olduğunu anlamadım hiç mi denk gelmedi kimseye yada ustalara bu durum yardımcı olabilecek var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metin Özcan
Merhaba focusclubtr ailesi aracımda bugün birşeyler dikkatimi çekti araç sanki motor garip sesler çıkarıyor dengesiz çalışıyor.
Video ekliyorum arkadaşlar bakalım ne yorumlar gelecek bu arada video benzinde çekilmiştir.
[media=]
motor sanki bi ara stop edecekmiş gibi oluyor sonra tekrar toparlıyor falan anlamadım gitti ama sesler hiç normal gözükmüyor.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap