veysel kılıç Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Arkadaşlar geçen cumartesi günü düzce ford görür plazaya gittim malum yaz bakımı kampanyası var. Bu arada arabam servisteyken bende satış bölümüne geçtim derken birden kendimi focus pazarlığında buldum Satış elemanı bana arabanızı bize 35 bin tl ye bırakın size 2012 focus style plus 1.6 tdci yi 54 bin tl ye verelim aradaki farkı da 0 faiz kampanyasından yararlandıralım dedi. Halen düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 ne diyeyim...yürü gitlen diyebilirim oparaya tit alınır... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Lütfen açtığımız konuların yerine dikket ederek, başlıkların konuyu özetlemesine dikkat ediniz....... Taşınmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Sizin aracı iyi fiyata saymışlar ama verdikleri araçtada indirim yapmamışlar. Tevfik abinin dediği gibi 1-2 daha konup o paraya tit alınır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Çok hem de Çok Para... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
veysel kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 peki hocam ne kadar fiyat verilmesi gerekiyor söyler misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Öğretmenlere devlet çok para veriyor galiba.. 2 yaşında dizel arabanız var. Olsun olsunda 20-30 bin km de falan olsun. Neden üzerine 20 bin lira daha verip gene aynı tipte araba alasınızki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap