Tamer Tekin Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Şehirler arası yollarda seyahat ederken bazen gördüğüm manzaraların fotoğraflarını çekmeye çalışıyorum. Çoğu zaman cep telefonum ile çektiğim için çok başarılı pozlar değiller ama yine de bazılarını paylaşmak istedim. Daha sonra buraya yeni fotoğraflar eklemeye çalışırım. Burada uzun yolda gördüğümüz güzel, ilginç vb. manzaraların fotoğraflarını paylaşabiliriz diye düşündüm. Isparta - Burdur Yolu Burdur - Afyon Yolu (Sandıklı) Kömürhan Köprüsü Dinar - Uşak Yolu 14 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Tamer eline sağlık ben beğendim....devamını da bekleriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Tamer eline sağlık ben beğendim....devamını da bekleriz... Teşekkür ederim :-) ara ara eklerim yenilerini ama hepsinden önce aracımın sticker lı fotolarını çekip paylaşmam lazım, Yakup bey kızıyor :-) 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Havadan Antalya 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer s. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 foto Antalya lara karpuzkaldıran askeri kamp üstü muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Fotoğraflar için teşekkür ederim Tamer. Özellikle Malatya-Elazığ arasındaki kömürhan köprüsü'nü görünce maziye daldım.Çok günüm geçti oralarda. Köprünün Malatya tarafında ki çıkışında yer alan dinlenme yerinden çekmişsin anlaşılan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Fotoğraflar için teşekkür ederim Tamer. Özellikle Malatya-Elazığ arasındaki kömürhan köprüsü'nü görünce maziye daldım.Çok günüm geçti oralarda. Köprünün Malatya tarafında ki çıkışında yer alan dinlenme yerinden çekmişsin anlaşılan.. evet oradan çektim :-) son 12 senedir yılda bir de olsa o köprüden geçmeye çalışıyorum anamı babamı görmek için, memleketim Elazığ benim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Çok güzel fotolar, ellerine sağlık, paylaştığın içine teşekkürler. Profil resmini düzenlersen seviniriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Profil resmini düzenlersen seviniriz. Burdan söylüyim bari, aslında vardı ama kurallara göre değildi (YÜZ) sildim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Burdan söylüyim bari, aslında vardı ama kurallara göre değildi (YÜZ) sildim. Çok güzel fotolar, ellerine sağlık, paylaştığın içine teşekkürler. Profil resmini düzenlersen seviniriz. formanın hatırına idare etseydik bari :-D yeni foto ekledim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 formanın hatırına idare etseydik bari :-D yeni foto ekledim... Abi idare işin içine girince herkes istiyor sonra crying oluyor böyle iyi abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 (düzenlendi) biraz da ben katkıda bulunmak istedim ..hepsi amatörce öylesine tarafımdan çekildi.. refahiye/ Erzincan kurtlu tepe civarı.. yine aynı bölgede petrol boru hattı patlamış 1 hafta boyunca yanmıştı.. Sivas-Erzincan sınır kızıldağ mevkii rakım 2190m..yoldan gün batımı.. Samsun sahil yolu . ordu AKKUŞ.. Kastamonu BOZKURT SİNOP a Gidiş.. Mayıs 23, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Anamas yaylası, Sorgun Barajı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 İstanbul Boğazı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sıcak günlerde serinlik verir belki :-) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap