İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 İlk başta başlığı okur okumaz,yollar diye yollardaki trafik çilesi aklıma gelmişti Güzel kareler,özellikler karlı fotolar çok hoş iyi geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (düzenlendi) bunlarda benden olsun hakkari şırnak arasında cekilen fotolar... yüksekova süvarikotra geçidi rakım 2080 hakkari şırnak 90. km şırnak uludere 3 gun yollar kapalı oldugundan mahsur kalmıştım... öküzün birinin yüzünden ölüme ramak kala ucurum en az 200 metre bingöl elazığ yolu arasından bu arada eski fordçuyuz Temmuz 17, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sıcak günlerde serinlik verir belki :-) fotolar cok güzel emegınıze saglık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Kilo ver kilo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Kilo ver kilo. çabalarım devam ediyor abicim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 çabalarım devam ediyor abicim Hadi göreyim seni. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (düzenlendi) bunlarda benden olsun hakkari şırnak arasında cekilen fotolar... yüksekova Azmı gittim o yolda askerde şırnak uludere arası pehhh.Görev yerim namaz dağı birliğimiz ise şıhhan uluderede idi. Hatta o yolda bir kaç kez mercedes unimorg kullanmıştım 4 çeker deli aletti yaw.Bizim şöförlerden biri hastalanmış söför olarakta beni önermişti üsteğmene 1 hafta falan gidip geldim şırnak uludere arası daha sonra zorla ayırdılar beni araçtan Temmuz 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sarıveliler-Alanya yolu Kuş yuvası 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Azmı gittim o yolda askerde şırnak uludere arası pehhh.Görev yerim namaz dağı birliğimiz ise şıhhan uluderede idi. Hatta o yolda bir kaç kez mercedes unimork kullanmıştım 4 çeker deli aletti yaw.Bizim şöförlerden biri hastalanmış söför olarakta beni önermişti üsteğmene 1 hafta falan gidip geldim şırnak uludere arası daha sonra zorla ayırdılar beni araçtan unimog deme abi ben izmirde bornovada topçu tugayındaydım unimogla az cirit atmadım izmir sokaklarında dış görevdeydım kendı bırlıgımden cok dıger bırlıklerde kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 unimog deme abi ben izmirde bornovada topçu tugayındaydım unimogla az cirit atmadım izmir sokaklarında dış görevdeydım kendı bırlıgımden cok dıger bırlıklerde kaldım Desene sen benim mekanda bende senin mekanda yapmışız askerliği Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Desene sen benim mekanda bende senin mekanda yapmışız askerliği aynen öyle olmuş abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 fotolar cok güzel emegınıze saglık teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 emegi gecen arkadaşların hepsine zaman ayırıp bize yaşamlarından sundukları kesitler için teşekkür ederim...devamını bekleriz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Sivas İmranlı-Zara arasında geçen sene çekmiş olduğum fotoğraf..Haziran ayında çok başka oluyor buralar.. Erzincan refahiye Ziganayı çıkarken 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Marmaris-gökova arası 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap