Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Marmaris-gökova arası İnanırmısın benim en beğendiğim yerlerden birisidir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 İnanırmısın benim en beğendiğim yerlerden birisidir.... Çoğu kişinin yanından geçipte bakakaldığı bir yer, bu sefer bakmakla yetinmedim okaliptusların içine girdim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 (düzenlendi) Erzurum ve çevresi .. Ağustos 29, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Çok güzel fotoğraflar Oğuz, tesekkur ederiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Erzurum ve çevresi .. İşte tam bir keyif yolu. Ağzımın suları aktı bu yolu görünce 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 en son böyle bir manzarayı...kendim akçakocadayken yıgılcaya giderken kendim görmüştüm...birde nuri bilge ceylanın "iklimler" filminde inanılmaz kareler Oğuz çok teşekkür ederim.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 rica ederim abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 ERZİNCAN-ERZURUM Karayolu akşam üzeri 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Harika eline sağlık....... :claps: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Harika eline sağlık....... :claps: saol aabi rica ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 (düzenlendi) resimler eski türkçe öğretmenim Murat ERTAŞ tan alıntıdır.. Erzurum ve ilçeleri yollar.. Eylül 7, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 resimler eski türkçe öğretmenim Murat ERTAŞ tan alıntıdır.. Erzurum ve ilçeleri yollar.. Özellikle ikinci fotograf Toscana gibi çıkmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dedeoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Memleketim çok güzel gerçekten şimdi kontağı çevirip türkiye turu yapmak geldi içimden... Herkese teşekkürler paylaşımlar için.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Özellikle ikinci fotograf Toscana gibi çıkmış. Abi resimdeki yer Erzurum un Narman ilçesi..ama gerçekten de Toscana ya benziyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap