Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Eldiven ile araba sakat ama abim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Eldiven ile araba sakat ama abim Haklısın abi ama ellerimde egzema var sıcak tutmadığım zaman çok sızlatıyor ve kanıyor. Parmaksız eldiven olduğu için araba sürerken bunu çıkartmıyorum ama diğerlerini çıkartıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Haklısın abi ama ellerimde egzema var sıcak tutmadığım zaman çok sızlatıyor ve kanıyor. Parmaksız eldiven olduğu için araba sürerken bunu çıkartmıyorum ama diğerlerini çıkartıyorum Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Haklısın abi ama ellerimde egzema var sıcak tutmadığım zaman çok sızlatıyor ve kanıyor. Parmaksız eldiven olduğu için araba sürerken bunu çıkartmıyorum ama diğerlerini çıkartıyorum Zahidim geçmiş olsun, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Çok teşekkür ederim Bekir abi ve Yakup abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 (düzenlendi) Sezona uygun iki resim de benden. Aralık 11, 2018 Günal Yılmaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap