Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 forumu forum yapan üyeler değilmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 forumu forum yapan üyeler değilmi? O zaman her üye ve her site ve her forum için dekoder lazım değil midir ? Yani lazımlılığı dile getirmek gereksiz değilmidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Demogoji yapma lem.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Bu devletle de bir daha zor görürüz. Devlet: Türkiye Cumhuriyeti Devleti, aman Engin bey. Hükümet falan karışmam da Devlet deyince iş değişir diyorum. Aman. Allah Devletimize zeval vermesin derler. Aynısını bende derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Devlet: Türkiye Cumhuriyeti Devleti, aman Engin bey. Hükümet falan karışmam da Devlet deyince iş değişir diyorum. Aman. Allah Devletimize zeval vermesin derler. Aynısını bende derim. Devlet de, hükümette sizden,benden daha kıymetli değil. Bizim için varlar, hizmet için. Bize rağmen değil. Kutsal falan hiç değiller. Yıkılsın gitsin anlamında söylemiyorum zaten, adam gibi olsun, düzgün hizmet etsin, doğru düzgün yaşayalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap