onderpeker Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Abi söyledin durdun ne yapayım elimde bir miktar emek sarfedilmiş HDR var onları paylaşıyım hiç olmazsa bir süre idare eder seni Beğeni durumuna göre devamı da gelebilir... Saygılarımla. 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 çok teşekkür ederim ya...merakla hepsini izliyorum inan çok özlemişim hem buyönünle tanısın yeni üyelerimiz çok etkilenmiştim..emegine yüreğine sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Abi söyledin durdun ne yapayım elimde bir miktar emek sarfedilmiş HDR var onları paylaşıyım hiç olmazsa bir süre idare eder seni Beğeni durumuna göre devamı da gelebilir... Saygılarımla. off offf bu evler neresı boyle harıka gorunuyor.ankaramı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 güneşli ve açık hava olan fotolarda HDR etkisi çok hissedilmese de bulutlu hava koşullarında çekilmiş olanlarında gayet belirgin.. bu arada ormanların olduğu fotolarda mekan karadeniz büyük ihtimalle. tam olarak neresi? bir diğer soru HDR için hangi programı kullanıyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 içim geçti sabah sabah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 off offf bu evler neresı boyle harıka gorunuyor.ankaramı o evlerin olduğu bir yerde sokak sonunda deniz görünüyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Ada'lar Ellerine sağlık abi çok güzeller 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 off offf bu evler neresı boyle harıka gorunuyor.ankaramı Büyükada sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 burası neresi bilmiyorum ama çoook güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Büyükada sanırım. bana da büyükada gibi geldi... tuğlalı yapı da sanırım bu ortaköy'de, güneri cıvaoğlu'nun şeffaf oda programının çekildiği mekan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 off offf bu evler neresı boyle harıka gorunuyor.ankaramı Büyük Ada Aylin Hanım... güneşli ve açık hava olan fotolarda HDR etkisi çok hissedilmese de bulutlu hava koşullarında çekilmiş olanlarında gayet belirgin.. bu arada ormanların olduğu fotolarda mekan karadeniz büyük ihtimalle. tam olarak neresi? bir diğer soru HDR için hangi programı kullanıyorsun? Sümela Yolu, Maçka, Trabzon'da çekildi. HDR için raw'ı düzenlerken PS, sonra bir miktar saturasyon ve kontrast düzenlemesi, sonrasında PhotoMatix PRO. Ada'lar Ellerine sağlık abi çok güzeller Teşekkürler Yakup... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 bana da büyükada gibi geldi... tuğlalı yapı da sanırım bu ortaköy'de, güneri cıvaoğlu'nun şeffaf oda programının çekildiği mekan.. Evet Esma Sultan yalısı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 (düzenlendi) burası neresi bilmiyorum ama çoook güzel Sümela Yolu, Maçka, Trabzon Büyükada sanırım. Doğrudur abi... çok teşekkür ederim ya...merakla hepsini izliyorum inan çok özlemişim hem buyönünle tanısın yeni üyelerimiz çok etkilenmiştim..emegine yüreğine sağlık... Rica ederim abi, çok var tabi daha da düzenlemek falan lazım. Hiç vakit bulamıyorum emin ol. Fotoğraf makinasını en son birkaç ay önce gördüm Mayıs 23, 2012 onderpeker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 gördünmü Önderim ne kadar etkileyici resimlerin var ısrarım o yüzdendi zaten peki hiç resim yarışmalarına yada portre resimlerinde varmı yani bazen birkişi görüyorum yüzü dünya haritası gibi o cizgileri siyahbeyaz fotograflamak ne keyif verir diyorum...tüm hayatının acısı sızısı herşeyi yüzündeki bütün çizgilerde resmetmiş kişi yüzleri beni çok etkiliyor çünkü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Sümela Yolu, Maçka, Trabzon'da çekildi. HDR için raw'ı düzenlerken PS, sonra bir miktar saturasyon ve kontrast düzenlemesi, sonrasında PhotoMatix PRO. peki tek foto üzerinden mi hdr yapıyorsunuz.. eskiden tripodla iki foto +1, -1 ev değerleriyle çekilir sonra program yardımıyla birleştirilerek hdr yapılırdı.. biraz uzak kaldığım için takip edemedim değişen birşey var mı? yoksa raw formatı ile tek foto üzerinden de yapılabiliyor mu? soruyorum çünkü foto makinem jpeg çekiyor raw çekmiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap