Ümit Vaysaloğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 İnternette öylesine dolaşırken bu ilana rastladım. Ve ilk Focus 3 taksi yi görmüş bulunuyorum. Bu arada bu adamlarda nasıl bir zevk vardır anlamadım. HB arabaya tavan barı koymuşlar. Yazıklar olsun diyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-16-jant-5x108-yeni-model-ford-jantlari-740-00tl-87052549/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 bu nedır ya arabanın nıye bu kadar orıgınalliğini bozuyorsun ki.cok kötü bir görüntü olmuş bence. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 İnternette öylesine dolaşırken bu ilana rastladım. Ve ilk Focus 3 taksi yi görmüş bulunuyorum. Bu arada bu adamlarda nasıl bir zevk vardır anlamadım. HB arabaya tavan barı koymuşlar. Yazıklar olsun diyorum. http://www.sahibinde...-87052549/detay Yusuf bunu beğenmedi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Apaçilik marka model dinlemiyor yapacak bişey yok malesef. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 peh bu ne böyle yaw iğrenç olmuş fordun yerinde olsam parasını geri verir alırdım o arabayı adamdan:... :cnvr: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 affınıza sığınarak söylüyorum: "bir arabanın içine nasıl edilir?" konusunda ders olarak okutulabilir.. iğrenç.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Beğenmedim....... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Camurluk falan niye siyah komple sari olsa eyvallahta. Olmamis... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Lütfen konuları doğru yerde açmaya özen gösterelim. Bu bölüm yardım amaçlıdır.. Taşındı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Aylin Hanım kimlere satıyorsunuz bu arabaları ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 ilginç hareketler bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 yuh yaniii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Lütfen konuları doğru yerde açmaya özen gösterelim. Bu bölüm yardım amaçlıdır.. Taşındı. Pardon ! Aslında dikkat ediyorum ama, bunu yanlış yere açmışız işte. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap