aziz efe Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Merhaba,kılavuzda yazan (syf. 39) çift kilitleme özelliği opsiyonelmi yoksa standartmı ? deniyorum olmuyor ya yok yada yanlış yapıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 aziz efe Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Bize güvenmiyor musunuz bakim? Direk aramakta fayda varmış demekki (((: Lutfen konuları dağıtmayalım.. Donanım Yada genel seyleri genel başlığa yazabiliriz Sent from my iPhone 4s using Tapatalk daha ilk bakıma gitmeden servisle papaz oldum müşteri hizmetleri o ne keza,bi daha işim olmaz derken yanlış kılavuz lafını duyunca oha dedim aradım,yoksa güven meselesi değil,otosanla mecbur kalmadıkça gerçekten işim olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 daha ilk bakıma gitmeden servisle papaz oldum müşteri hizmetleri o ne keza,bi daha işim olmaz derken yanlış kılavuz lafını duyunca oha dedim aradım,yoksa güven meselesi değil,otosanla mecbur kalmadıkça gerçekten işim olmaz Yanlış klavuz olmadıgını ilk sayfalardaki görsellerden anlayabilirdiniz ayrıca.. Motorlardan felan.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Çift kilit değil de tek açmayı sevmiştim ben. Default tek açmada tutardım. Bazen global açmayı unuturdum bizimkiler binemez kızardı falan Hey gidi günler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Musa Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Focus III'lerde çift kilit sistemi sunulmamaktadır. Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus Çift kilit o değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 bencede global,çünkü bir kaç özellikten daha bahsediyorki türkiyede hiç bir focus sahibinden o özellikleri duymadım. aşağıdaki iletide Ferhan bey'in verdiği cevap doğru. bende uzun zamandır aracımda çift kilitleme var zannediyordum. ama sadece titanium/ghialarda varmış. Bu özellik önceki kasalarda sadece ghia ve style paketli trend lerde mevcuttu. Bahsettİğimiz şey ayn ise benim arçta çift kilitleme var. Kumandadan birkere açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor ikinci defa bastığımda ise yolcu kapılarıaçılyor ama ben bu özelliği sevmiyorum. Araç focus3 style plus çift kilitleme özelliği değil o. F2,5 lardaki sistemle aynıysa kumadanın açma-kapama tuşlarına aynı anda basarak 3-5 sn.kadar bekleyin, özellik deaktif olacaktır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
aziz efe
Merhaba,kılavuzda yazan (syf. 39) çift kilitleme özelliği opsiyonelmi yoksa standartmı ? deniyorum olmuyor ya yok yada yanlış yapıyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap