Samet Özeren Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 Yaptığınız uygulama işlemlerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 sadece yıkama Polisaj 85 , 21 Geçmişten bugüne yavaş yavaş eklicem kendi uygulamalarımı sizinkileride bekliyorum Resimler telefon ile çekildi kusura bakmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Elle uygulama 85,NXT,66,21 ve 34 Açıklamak gerekirse sırasıyla İnce pasta,likid cila ,2. kalite boya koruma, 1. kalite boya koruma,final boya temizliği ve fuar parlaklığı sağlamak için sprey Ünlü resimler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Sadece NXT Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Katı Vax Fk 1000p Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 fuar parlaklığı sağlamak için sprey ? bu ürünün maliyeti nedir birde açıklarmısınız etkisi ne kadar sürüyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 fuar parlaklığı sağlamak için sprey ? bu ürünün maliyeti nedir birde açıklarmısınız etkisi ne kadar sürüyor ? ömrü yıkamadan yıkamaya uzun ömürlü değil zaten asıl amacı cila sonrası kalıntıları temizlemek 34 Profesyonel üründür sadece meguiars ürünlerini açık satan yerlerde bulabilirsiniz Uygulaması ; Sprey olduğu için araca abartmadan bütün kaportaya sıkıyoruz ondan sonra güzelce mikro fiber bez ile siliyoruz boyadaki pislikleri ve parlaklığı kazandırmış oluyor ancak boyası kötü durumda bi arabadan parlaklık beklenemez alt yapıda muhakkak cila olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 34 ü bulmak ve almak sıkıntı eğer Samet gibi arkadasın yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 34 ü bulmak ve almak sıkıntı eğer Samet gibi arkadasın yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 bu bahsettiğiniz ürün açıklamanıza göre benim ilimde yoktur , ki olsa bile %100 kâr amaçlı satan vardır.Herhangi bir internet sitesi vs varmı alabileceğimiz ? 2007 model aracımızın boyası henüz kötü değil çok şükür , cilayı 2-3 yıkamada bir uyguluyorum fakat fazla kalıcı olmuyor ekleme : http://www.hepsibura...ategoryId=26001 bu ürün olabilirmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 34 ü bulmak ve almak sıkıntı eğer Samet gibi arkadasın yoksa mersi canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 bu bahsettiğiniz ürün açıklamanıza göre benim ilimde yoktur , ki olsa bile %100 kâr amaçlı satan vardır.Herhangi bir internet sitesi vs varmı alabileceğimiz ? 2007 model aracımızın boyası henüz kötü değil çok şükür , cilayı 2-3 yıkamada bir uyguluyorum fakat fazla kalıcı olmuyor ekleme : http://www.hepsibura...ategoryId=26001 bu ürün olabilirmi? Katı vax atın kalıcılığı aylarca sürer arada bi desteklersiniz o kadar.. benim aracım 2009 model ilk aldığımda mattı bu tamamen bakmakla ilgili Bolu'da şubesi gözükmüyor meguiars'ın ama mutlaka vardır meguiars ürünleri kullanan yerler ..Prof ürün olduğu için GALON ile satılıyor yani 120 lira falan sanırım bazı yerle bunları alıp sprey şişeye doldurup satıyolar / sprey şişeside özeldir Bulursanız 500ml şişe örnek vererek 20-25 liradan fazla vermeyin (ben sizin gönderdiğiniz quik i kullandım bitince o şişeye 34 doldurdum ) Linkteki quick boya temizliği için amatör üründür 34 bu ürünün profesyonelidir dip not düşüyim Linkteki spreyde işinizi görür tabi ama tercih yapmak gerekirse 34 kesinlikle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Maşallah Samet'cim yakıyor yine senin canavar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 sağol abi biraz parlıyo işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Birazmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap