Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 İsteyene iliştirebilirim. Ne kadar işine yarar tartışılır ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 İsteyene iliştirebilirim. Ne kadar işine yarar tartışılır ama [emoji3] Soru şu: Sen niye hazır yemek yiyorsun. Yapsana [emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 1 dakika önce, Teoman S. yazdı: Soru şu: Sen niye hazır yemek yiyorsun. Yapsana Ohooo, yanlış yerden soru gelmiş Yemek yapan nadir erkeklerdenim sanırım Gerekirse yaparım gerekirse alırım işte normal insan gibi. Eskiden imkan olmadığı için hiç yapamazdım o zamandan rekorlarım mevcut, forumda verileri var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Çelebi Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Neyi sökmem gerektiğini anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2017 11.05.2017 - 17:08 tarihinde, Olcay Sert yazdı: temizlik günleri diye bi kampanya varmı ben bile uğraşmıyorum artık abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap