Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Delircem yahu; nasıl parlıyor bu arabalar bu kadar. Ben yıkayınca ertesi gün koca bir kuş pisliği olur yada yağmur yağar.Siz hergün mü yıkıyorsunuz bunları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Birazmı Delircem yahu; nasıl parlıyor bu arabalar bu kadar. Ben yıkayınca ertesi gün koca bir kuş pisliği olur yada yağmur yağar.Siz hergün mü yıkıyorsunuz bunları yok abi 1 ayda kendini 2 -3 kere sağlam verirsen bu işe o 2-3 kerelik yaptığın cila (benim kullandığım malzemelerle) 4-5 ay gider tabi arada takviye yapmak lazım 1 haftadan fazladır yıkatmadım ben arabamı yıkatiyim yine parlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 vala üşendiğimden bu gün servise götürmeyi bekledim......safariden cıkmış gibiydi kum fırtınasında kalmış gibi bugün giderken..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 1 aydan uzundur cila atılmadı bu foto öncesi uzun yoldan geldi araç , 1 parmak toz var üstünde rahat kalıcığı merak edenler için açıklayıcı olur sanıyorum bu fotolar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Şimdi bu araçda 1 parmak toz varsa Benim araçta 1 parmak boya var o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 offfff...yakıyor..yakıyor... Samet,aracın harika gözüküyor. Yeni bir aracın katalog çekimi gibi olmuş mübarek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 teşekkürlerr polisaj (kendim )) yaptım araca yakında çekicem resimleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Araba siyah olacak yapacan gri arabaya ne yaparsan yap yıkanmış görünümünden öteye gitmiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 (düzenlendi) öyle deme onur ben çok gri araba gördüm yıkama, kil, wax, polisaj, cila ile muhteşem görüntüler elde edenler var... (Hiç uğraşmayıp lastiğe ne sıktın yorumu alanlarda var.. ) Eylül 9, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 öyle deme onur ben çok gri araba gördüm yıkama, kil, wax, polisaj, cila ile muhteşem görüntüler elde edenler var... (Hiç uğraşmayıp lastiğe ne sıktın yorumu alanlarda var.. ) Geçen sanayiye gittim (bisikletle ) lastik parlatıcı aldım ışıl ışıl parlıyor lastikler zaten arabayı yıkayınca karşısına geçip kendimi izleyebiliyorum pasta cilanın pek birşey değiştireceği kanısında değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Sen nasıl yapıldığını bilmediğindendir o... ben sana bir uygulama göstereyim....(Ama gösteremem Yakup abi fırçalar....Ne reklam yapıyosun diye...PM atabilirim... ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 At at pm den devam Sen nasıl yapıldığını bilmediğindendir o... ben sana bir uygulama göstereyim....(Ama gösteremem Yakup abi fırçalar....Ne reklam yapıyosun diye...PM atabilirim... ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Sizim p.m lerinizi engelliyelim mi ? Varsa bildikleriniz konu açın gençler kendinizi düşünmeyin sadece, varsa alıntı belirtin nolcakk... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Abi reklam olmasın diye şey ettik yoksa gözlüye gizli yok tüm bildiklerimizi söylüyoruz zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Olmaz reklam alıntı şeysini ufak yap 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap