Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Olmaz reklam alıntı şeysini ufak yap Tmm abi ama kızmak yok demi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Arkadaşlar dün çok yorucu ama bir o kadar da keyifli bir gün geçirdik , Canla buluşup Şükrü Abinin yanına gittik ve aracını bir güzel temizleyip süper görünüme getirdik Aracının özellikle ön kaputu görseniz 10 yıllık araba gibi olmuş çok fena çizikler vardı tozlu iken çocuklar parmaklarını sürmüşler ve çizikler oluşmuş kaputta ki düzelmeyi görünce Şükrü abi gözlerine inanamadı Yapılan uygulamalar : Wash-Kil-Polish-Glaze-Wax Detaylı İç Temizlik Detaylı Motor Temizliği Şimdi fotoğraflarımızda sırada : Önce ürünlerimizi bagaja diziyoruz Ardından yıkama işlemine geçiyoruz önce jantlardan başlıyoruz jantlara önce bir su vuruyoruz ve ardından jant temizleyicimizi bol bol sıktıktan sonra suyu vuruyoruz ve kir kalmıyor Yıkama ekipmanları içinde olmazsa olmazlardan çift kova yöntemi , aracınızın çizilmesini istemiyorsanız mutlaka çift kova + eldiven ile yıkamanız şart aksi taktirde çiziklerin oluşumu kaçınılmaz olur Aracı şampuanlarken panel sonrası durulamayı unutmayalım ki eldiven içine haps olan kirler durulama suyuna girsin şampuanlı suyumuz kirlenmesin Aracı şampuanladıktan sonra hızlıca detay yerlere giriyoruz şu kire bakın Olabildiğinde her detay temizlendi Araç şampuanlandı tüm detaylar temizlendi ve araç durulandıktan sonra Kil işlemine geçmeye hazır Boya-Cam-Jant sırasıyla kil uygulaması yapıldı Kil yapılırken aynı zamanda motor temizliği de yapıldı motora çok detaylı girdik Keçemizi söküp hem keçeyi hem altını temizledik 8 adet klips var onları söktükten sonra keçemiz düşüyor B7 lerde göbek kısmı boyanmamış oysa B6 lar da boyalı Motorumuzun eski halinden görüntüler Motor temizlenirken motora su ile yıkandı Motor yıkandı ve şimdi kurumasını bekliycez ardından parlatıp korumaya alıcaz... Bu sırada Kil işlemi bitti ve polisaj işlemine başlandı Polisaj kısmı işin en zor ve en yorucu kısmı olduğu için bu işi ortaklaşa yaptık Evet bagaj kapağı uygulama yapıldı ve jüri değerlendirmesi yapılır Ürün miktarı pede bu kadar yeterli Simler ortaya çıktı ancak çizikler tam anlamıyla gitmedi elimizde bulunan ürün yetersiz kaldı :/ En önemli unsur plastik kısımları bantlamayı unutmuyoruz Şükrü abim dedi verin la makineyi az ben gireyim Aradım aradım bulamadım ön kaputun eski halini komple çekmemişiz görseniz şok olurdunuz o çizikler aman allahım , 50/50 uygulama En büyük farkı binanın camlarına bakarak anlayabilirsiniz siyah boya ne renkten ne renge geldi ve ön kaput bitti gözlerimize inanamadık süper sonuç Böylece polisaj işlemide bitmiş bulunuyor Şimdi aracı 1 kere duruladıktan sonra wax işlemine geçiyoruz çok sexi Kurulama bezimiz Canla klasik pozumuz araç detaylı şekilde kurulanmaya başlandı şükrü abi kapı içlerini kuruluyordu Araç kurulandıktan sonra bir görüntüye baktık bu haliyle süperdi wax sonrası tahmin edemiyorduk Boya yüzeyinde ki nem uçsun diye aracın içini ve motoru yarım kalmıştı onları tamamladık İç kısımda oldukça kirliydi paspas altı arka kısımlar pek kullanılmadığı için ön kısma göre daha temizdi önce işe paspasları temizlemekle başladık Ardından kapılara detaylı şekilde girildi Ben iç kısmı temizlerken Can da direksiyona bakım yaptı İç kısım komple bitti Gri olan yer simsiyah görüntüye ulaştı Ardından motoru açtık ve parlatma işlemine geçtik motorda finish Sıra geldi Wax işlemine Wax da bitti ve of of görütünler beni delirtti Devamı gelecek mesaj atmayın... -Alıntıdır- 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 allahım sana geliyorum Hemen bir iki ufak detay fotoğrafları ekleyip artık finish e geçiyoruz Maltepe Sahile fotoğraf çekmeye gittik , maltepe sahilde otopark kısmında çok da az olsa 1.4 TSI motoru kullanma fırsatım oldu ben bu fındık motoru çok sevdim çok tatlı bir çalışma sesi var artık Finish fotoğrafları konuşur evet arkadaşlar bana müsade Passata hayran kalan kedi SER-CAN DETAİLİNG -ALINTIDIR- Uygulama Nasıl Yapılır Diyenlere 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Hani lan bu araba siyah gri için isterük Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 iğrenç olmuş bakmak dahi istemedim....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Hani lan bu araba siyah gri için isterük Beyaz var olma mı? iğrenç olmuş bakmak dahi istemedim....... Neresi iğrenç acaba..... Çok merak ettim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 çünkü çok güzel yapmışınız da ondan hele manzaraların yansıması bir harika...ondan hiççççççççç ama hiççççççç sevmedim...kedi ciger uzanamadım..napem evlat... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 bi dene daha atayım mı bu sefer beyaz gümüş gri yan yana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Gümüşü at gümüşü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Bugün Can ve Sercan la Merter'de buluştuk..Ordan Can'ların Beyaz Şekeriyle Uygulama yapacağımız yere gittik..En başta araca RCD 510 montajı yapıldı.Daha sonra ise temizliğe geçildi.Arabada bol miktarda reçine lekesi ve az miktarda yüzeysel çizik vardı..En başta araca dış yıkama yaptık..daha sonra kil ile bütün reçine lekelerinden kurtulduk..Daha sonra Sercan araca polisaj yaptı..Aynı süre boyunca Can da araca detaylı iç temizlik yaptı..Bende elime geçen basınçlı yıkamayla baya bir eğlendim Daha sonra Sercan'nın babası geldi..Sercan'ların araç gerçekten çok pisti hiç yakıştıramadım Sercan'a..Onada ekip olarak giriştikten sonra oda cayır cayır yanmaya başladı Jantları temizlerken Dış yıkamaya başlıyoruz.. Kil uygulaması Bu fotoğraf siz Passat..........dıttttt...ye özel Hem kameraya poz verilip ,hemde arabanın altı nasıl yıkanır işte böyle Genç passat severler iş başında Can'ın aracında kadran çizikleri ve MFA daki lekeler.. Polisaj makinesinin tutma yerinde bir sorun var ama sorun halledilir ve polisaj başlar. : ) Sercan polisaj yaparken Can'da iç temizliğe başlar Tam bu sırada Sercan'nın babası gelir kaplanla..Araba gerçekten çok kirli Can kapı içlerini köpükler Bu köpük nasıl mı uygulanır..ATAS VİNET ile böyle Fara polisaj Sıra Sercan'nın kaplanında Yıkadıktan sonra Meguiars ultimate Quick Wax Sercan detaylarla uğraşıyor.. Baba-oğul beraber temizlik Kaplanın kalbi Ve finish -ALINTIDIR- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Gümüşü at gümüşü Attım len... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 arabada yüzeysel çizikler var polisaj şart mı hacı niyetimde kalın çizikleri rutuş boyasıyla doldurup üstüne su zımparası atıp birde polisajla üstünden geçmek var kar edermi ki ama wax şart oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Kill yaparken normal arabanın ıslak yüzeyi ilemi yapıyorsunuz ? bide keçe kullansaydınız keşke güzel detay olmuş altını yıkama olayını özellikle beğendim Kılcal çiziklere polisaj (keçeyle birlikte ) şart . elle çıkarmak çok zor, su zımparası biraz cesaret ister işten anlamıyorsanız bence ellemeyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Kusura bakmayın telefonla bu kadar oluyor Meguiars NXT Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 arabada yüzeysel çizikler var polisaj şart mı hacı niyetimde kalın çizikleri rutuş boyasıyla doldurup üstüne su zımparası atıp birde polisajla üstünden geçmek var kar edermi ki ama wax şart oldu eder eder..Bir önceki sayfada çocuklar araba tozlanınca beni yıka felan yazarlar ya( ) onla ilgili yüzeysel çizikler vardı kaputta...Onlar yapılan işlemlerle neredeyse yok oldu...Araba sıfır gibi oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap