Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Kill yaparken normal arabanın ıslak yüzeyi ilemi yapıyorsunuz ? bide keçe kullansaydınız keşke güzel detay olmuş altını yıkama olayını özellikle beğendim Kılcal çiziklere polisaj (keçeyle birlikte ) şart . elle çıkarmak çok zor, su zımparası biraz cesaret ister işten anlamıyorsanız bence ellemeyin eder eder..Bir önceki sayfada çocuklar araba tozlanınca beni yıka felan yazarlar ya( ) onla ilgili yüzeysel çizikler vardı kaputta...Onlar yapılan işlemlerle neredeyse yok oldu...Araba sıfır gibi oldu... Sorumu görmedin sanrıım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 masterchief geldi hesap soruyor........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Kill yaparken normal arabanın ıslak yüzeyi ilemi yapıyorsunuz ? bide keçe kullansaydınız keşke güzel detay olmuş altını yıkama olayını özellikle beğendim Kılcal çiziklere polisaj (keçeyle birlikte ) şart . elle çıkarmak çok zor, su zımparası biraz cesaret ister işten anlamıyorsanız bence ellemeyin ıslak zemine yapmışlar abi....Ben yapmadım ama ben sorduğumda ıslak zemine yaptık demişlerdi..... Alt yıkama olayı bana da süper geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 masterchief geldi hesap soruyor........... ıslak zemine yapmışlar abi....Ben yapmadım ama ben sorduğumda ıslak zemine yaptık demişlerdi..... Alt yıkama olayı bana da süper geldi... anladım kill i quick detailer ile yaparsa daha iyi sonuç alabilir normalde ama ellerine sağlık güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Evet arkadaşlar...Yeni bir yazıyla tekrar aranıza dönüyorum.. ( Sanki dün yoktum ) Dün araba çok kirlenmişti bir yıkayayım dedim.Nasıl yıkadığımı çekemedim maalesef...Bugünde camlarla jantları parlattım..Bakalım sizce nasıl olmuş.. Bunlar Bonus.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Maşallah Maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 İci temiz görünüyor. iPhone Yolladı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 İci temiz görünüyor. iPhone Yolladı dışı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 MUazzam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 dışı... Ben mesazjı yazarken sadece içinin resmi vardı Hasan'cım. Espri olsun diye yazdıydım Şimdi dışının resimlerinide eklemişsin, dışıda çok temiz duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 reset atmaya geldim özel karışım hehe Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Maşallah kataloglardan fırlamış gibi duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 TaZZZzZzZzz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 fotolarda shop yoktur bu arada yanlış anlaşılma olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Vay vay vay..Jantlara bak.. Maşallah katalog fotoğrafları bile böyle çıkmaz bunun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap