Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Hmmm.. Yani kaputu vs tek seferde tümden değilde 6-7 parçasından iyice özenerek ovalayalım öyle mi? Bende bir Meg ped var ama uygulama için mi yoksa ürünü kaportaya yaymak için mi bilmiyorum; ürünü yaymak için kullanıyorum sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 aynen öyle yayıcaksınız ve yedireceksiniz iyice elinizdeki pedde işinin görür yaymak değilde sürmek için kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 aynen öyle yayıcaksınız ve yedireceksiniz iyice elinizdeki pedde işinin görür yaymak değilde sürmek için kullanın evet Menzerna yı yaymayacağım süreceğim hele bi gelsin de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 geldimi menzerna ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Geldi geldi.. Şimdilik yağmur çamur çok olduğu için bekliyorum çok da umutluyum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 artık uygulama bile yapılmışdır heralde dimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yok Kılcallar için Sonax Nano Polish+Wax uygulamıştım kılcalları beklediğim kadar gidermediyse de temizleme ve parlatmada iyi iş çıkarmıştı, o zamandan beri (Menzerna yı tavsiye ettiğin gün) boya temiz kaygan ve parlak, Menzerna için hem biraz üşeniyorum hem de elemanlarım meşgul bu aralar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 (düzenlendi) Araba yıkandı temizlendi...Jantlara ve lastiklere jant temizleyici ve parlatıcı sürüldü...Şimdilik iki fotograf devamı birazdan.. (İnternet hızına göde 45 dk - 1s arası.. ) Devamı Gelecek.. (21 Fotoğraf/ 54 Mb.--- %40 ) Kasım 13, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Uşak yukardan çekmiş bak Aşağı inmeye üşeniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Uşak yukardan çekmiş bak Aşağı inmeye üşeniyor çaktırma yakup abi aslında daha dün yıkandı.. Şimdi çektim geldim... Yükleniyor şu an... Not:Farları Açmadığım halde farlarda sislerde yanık çıktı..İlginç... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Yalnız siyah, yeni kasa passata yapılanlar var ya, inanılmaz, dedim bu arkadaşlar profesyonel galiba, ya da profesyoneller mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 (düzenlendi) hayır değiller ama çok iyi bilirler o işleri Sercan-Can abi... Öyle zevkine yapıyorlar... İleriki sayfada Beyaz ve Gümüş Gri için de var.... Kasım 13, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Onlarıda gördüm, ama arkadaşları gerçekten canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Mükemmel iş çıkartmışlar. Ellerine sağlık. Ayrıca opel Corsa sı olan arkadaş da müthiş işler çıkartmış. Tebrik etmek isterim onu da. Helal olsun hepsine. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Resimler Geliyor..(Bi kısmı devamı hepsi yüklendikten sonra) İlginç... Dün sürüldü ama etkisi hala devam ediyor... Tatilden sonra son durum.. Ha bu arada panele dikkat ne kadar temiz görünüyor.... Şu farın şu pozuna hastayım.... Burada değişik bir hava yakalamak istedim ama beceremedim.. Upss..Bagaj açık hemen kapatıp geleyim.. Kapattım geldim.. Ne sis ne far açık ama çok güzel gözüküyor... Flashtan heralde.. Farlar flashsız da öyle çıkacak mı diye denemiştim kesin flastan.. Koca lambaya iki tane sarı lamba ayıp vw'ne... Ve biraz kamera hilesi ile çıkan güzel bir fotoğraf.. Tabi 4 lüleri de açtım.. İçeriden birkaç fotoğraf.. (4 lüleri kapatmaya üşendim.. ) Finish.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Son 1-2 foto.. Aslında bu kadar parlamıyor.. Kapı eşik korumaları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap