Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 En beğenilen ve kaliteli Passat kasası. Sürüşü bana hitap etmese de o yıllarda premium modeller dışında bu araçların kalite konusunda tek ciddi rakibi Vectra ydı bana göre, kuzenimde aynı aracın fümesi var 2.0 20V motor; 15" jantları, yumuşak ayarları ve rijit kasasıyla oturaklı olarak tabir edilen ama sportif sürüşe uzak bir araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Bu başlığı canlandırmanın zamanı gelmiş. Bir hafta içinde güzel bir süpriz ile geleceğim. Beklemeye devam edin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Samet kardeşimin ısrar ve tavsiyelerine daha fazla dayanamayarak (!) bugün ilk bakım çalışmamı yaptım; eşimin 2006 Fiat Panda sının kirli, kılcal çizikli ve mat boyasını Menzerna 203 + Makita 9227 CB ile temizledikten sonra Autoglym SRP ile doldurup Poor Boy's Glaze + Wax ile yeniledim. İlk çalışmam olmasına rağmen sonuç iyiydi; Önce Sonra 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki Byrm Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Samet kardeşimin ısrar ve tavsiyelerine daha fazla dayanamayarak (!) bugün ilk bakım çalışmamı yaptım; eşimin 2006 Fiat Panda sının kirli, kılcal çizikli ve mat boyasını Menzerna 203 + Makita 9227 CB ile temizledikten sonra Autoglym SRP ile doldurup Poor Boy's Glaze + Wax ile yeniledim. İlk çalışmam olmasına rağmen sonuç iyiydi; Önce Sonra çok başarılı bir çalışma olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Bana da otokoç'ta; Koltuk koruma, boya koruma 150 TL ye yapıyoruz isterseniz yapalım dediler, vaktim yoktu daha sonra dedim, aracı ilk yıkattığım da yıkamacım; abi bu arabayı sana böylemi verdiler dedi, her yerinde siyah siyah küçük noktalar varmış bana da gösterdi, artık havalar düzelir düzelmez bu işlemleri bende yaptıracağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 İlk çalışmam olduğundan biraz elim kolum tutuldu ama sonucu buna değiyor kesinlikle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 abi yıllar geçtikten sonra şu menzernayı uyguladığı çok mutlu oldum :D:D:D:D ilk uygulamaya rağmen iyi bi çalışma olmuş dediğim gibi kaputu 5 6 parça olarak düşünüp elle ısıtabildiğin kadar ısıt kılcal sıfıra iner bide abi sana bunun üzerine bi cila lazım ama gözünü seviyim sürmen 1 yılı bulmasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Geçenlerde aracın durduğu otoparkta ve herzaman kendim yıkadığım arabamı çok sıra olduğundan ve acelem olduğu için gittim dışarda yıkatiyim dedim , petrol ofisi :D yıkamacının abi bol köpük yapiyim deyip su vurmaması üzerine ulan dedik o kadar cila var ne olcak vur eldiveni diyerek başladım köpürtmeye arac yıkandıktan sonra güneşin altına çektim ve ne olsun kılcallar senmisin beni böyle boşlayan al sana dedi ve o gün farkettimki araçta tahminimden çok hare olmuş 3-4 gün küstüm benim evlada yüzüne bakmadım ve yine dayanamayıp bi güzel okşadım yapılan işlemler makinayla 82 (hare giderici ) ve m26 boya koruma ve cila gerçi biraz karışık oldu mesela tavanda ve kaputta 66 arka çamurlukta nxt var hehe çekimler telefondan k.bakmayın Uploaded with ImageShack.us buda benm eski sahibiden kalan çiziğim baya bi incelttim astara kadardı normalde vakit bulunca zımpara ile tamamen yok edicez inş (bu arada merak eden arkadaşlar cila ne işe yarıyor diye kapı koluna dikkat edebilir hiç cila yememiş panel ile hep cilalanmış panel arasındaki fark çok net gözüküyor ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Gündüz feneri gibi olmuş yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 teşekkürler abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Araba değil sudan çıkmış balina yavrusu mübarek Ne alakaysa bu geldi aklıma işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 ahahahhahah harbiden abi senin baya bi karnın acıkmış sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Şöyle bi balina kebap olacak şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 bu ne yahu... Basbaya ayna yapmışsın arabanın gövdesini sen... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Çok Güzel Çalışmalar Tebrik Ederim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap