Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Siyah ayna mı ne o Etkisi uzun süre kalsa üstünde uğraşıp yaparım ama 120 lira verdiğim cila bile 4-5 yıkamadan sonra etkisini kaybediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 cila 2-3 yıkamada bi atılırsa etkisini kaybetmez , tabi bunda şampuanında önemi var kendi aracım en son 2 yıl önce keçe gördü örnek vermek gerekirse , gerisi hep cila Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ohoooo kim uğraşacak arabayı yıkamaya üşeniyorum.Yıkatmayada kıyamıyorum maddi cimrilikten ötürü her 2-3 yıkamada bir cila atsam zaten sıkıntı yok ama yok mu bunun kalıcı etkili olanı? Araç şampuanının kalitelisini kullanında dediğiniz gibi cilaya gerek kalmıyor parlıyor cilalı gibi her yıkadıktan sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ohoooo kim uğraşacak arabayı yıkamaya üşeniyorum.Yıkatmayada kıyamıyorum maddi cimrilikten ötürü her 2-3 yıkamada bir cila atsam zaten sıkıntı yok ama yok mu bunun kalıcı etkili olanı? Araç şampuanının kalitelisini kullanında dediğiniz gibi cilaya gerek kalmıyor parlıyor cilalı gibi her yıkadıktan sonra. hmm ben sizin sorunu anladım cilayı vuruyim ama 4 ay 5 ay korusun diyorsunuz ona görede ürünler mevcut colliente 915 vs gibi tavsiye ederim Uygulaması falan ilk başlayanlar için zordur ama gerçekten koruması baya bi sürer 4-5 yıkamada çıkmaz Aracın parlaması önemli değil şampuanda alttaki cilayı koruması önemli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Dün arabayı yıkattığımızda ortaya çıkan manzara çok sevimsizdi, bolca reçine, malum ağaç altına bırakıyoruz, onlar da sağladıkları gölge için farklı bir bedel tahsil ediyorlar, ve daha da kötüsü tüm yüzeyi toplu iğne başı büyüklüğünde damlacıklar halinde kaplayan inşaat dış cephe boyası. Sonax'ın uzun süredir ahbap olduğum bir bayisinde yıkatıyorum. Onlar da çözüm olarak kil (gavurcası "clay") ile temizleme önerdiler. Böyle bir maddenin varlığından bile haberdar değildim. Sert macun gibi dikdörtgen bir kalıp, deterjanlı suyla kayganlığı sağlayıp yüzeye sürtüyorsunuz ve ne kadar artık, kalıntı, kir vb. varsa silip süpürüyor. Çok etkili ve etkileyici. Tabii sonra durulayıp iyi bir cila gerekiyor, öyle de yapılınca sabah saçlarımı arabanın kaputuna bakarak tarar oldum. Paylaşayım dedim, belki benim gibi başka cahil kalmışlar da vardır diye... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Bu clay her türlü uygulama öncesi yüzey temizliği için kullanılıyor. Malzemeyi alıp uygulamak mümkün aslında. (benim gibi tembel değilseniz) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 6 ayda bir uygulanması gereken bir ürün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Geçen hafta sonu arabayla biraz uğraştım ,dış temizlikten sonra ,clay bar(kill hamuru) uygulaması ,çizik olan yerlere bölgesel pasta ve son olarak cila yaptım.Sırasıyla kullandığım malzemeler(jelatinli unuttuğum meguiers hızlı cila ) ve uygulamalarım; Kendimi çekeyim derken biraz komik durdu ama önemli olan ana fikir 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Profildeki resimden dolayı ben kardeşinizdir diye filan bekledim beraber temizlemişler herhalde diyecekken sizmişsiniz . Tembellik ve yer sıkıntısı sebebi ile hayal etsem de bir girişemedim şu detailing işlerine ucundan kenarından. Bir tek Sonax'ın araç içi temizleyiciyi aldım birilerini beklerken arabanın sağını solunu siliyorum Ayna olmuş maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Eline koluna sağlık Pasta yaparken dikkat edilmeli yani prof. olmakta fayda var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Eline sağlık iyi iş çıkarmışsın.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Valla bravo. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Bende arabami cok seviyorum ama elim yatkinmi bilmiyorum daha dogrusu cesaret edemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 (düzenlendi) Profildeki resimden dolayı ben kardeşinizdir diye filan bekledim beraber temizlemişler herhalde diyecekken sizmişsiniz . Tembellik ve yer sıkıntısı sebebi ile hayal etsem de bir girişemedim şu detailing işlerine ucundan kenarından. Bir tek Sonax'ın araç içi temizleyiciyi aldım birilerini beklerken arabanın sağını solunu siliyorum Ayna olmuş maşallah Teşekkürler,yok kardeşimle değil ama eşimle yaptım,yalnız değildim.Benim içinde öyle aman aman imkanlar yok.Arabayı petrolde yıkayıp kapının önünde diğer uygulamaları yaptım.Bu arada arabayla uğraşmak keyif veriyor oyüzden zorluyorum imkanlarımı Eline koluna sağlık Pasta yaparken dikkat edilmeli yani prof. olmakta fayda var.. Sağolasın Yakup, pastayı aslında makinayla yapcaktım ama normal pasta makinam olmadığı için matkap ucları için pasta aparatları var onlardan aldım ama kullanmaya cesaret edemedim.Sadece pasta artığı,lekesi kalmasın diye triz bantı çekip yaptım,işe yaradı. Eline sağlık iyi iş çıkarmışsın.......... Teşekkürler Bekir abi,fena sayılmaz işte Valla bravo. Sağolasın Ümit. Bende arabami cok seviyorum ama elim yatkinmi bilmiyorum daha dogrusu cesaret edemiyorum Denemekte yarar var Sabri,sonuçta benimde özel bir yeteneğim yok,uğraşında oluyor Kasım 17, 2012 Alper Albayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 finish güzel olmuş , ufak bi hatırlatma yapiyim bizde para çok gibi gardaş stayla o kadar sürmenize gerek yok pastayı veya cilayı boşuna yorulursunuz ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap