Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Geçen hafta cuma günü aracımı sıfır olarak aldım.Alırken dışardan aracı inceledim.İçine bakamadım.Anahtarı yok dediler.Test sürüşü yaptım.Beğendim ve Style plus paketli olarak aracı aldım.Gündüz incelediğimde aracın direksiyonunun el ile tutulan yerinde çok küçük plastik aksamında küçük bir delik fark ettim.plastik sanki ordan yırtılmış gibi yeri boştu.Servise gittim durumu söyledim.Foto çektiler ve otokosana yazı yazacaklarını ve direksiyonun değişeceğini söylediler. Benim sıkıntım bu küçük bir lekeden dolayı direksiyonu değiştirmeye değer mi. Göze batıyor ama üstüne şimdilik direksiyon kılıfı geçirdim. Acaba yeni direksiyonu takarken başka taraflara zarar verirler mi.Korkuyorum.Siz ne önerirsiniz.
Soru
Veli Tiryakioğlu
Geçen hafta cuma günü aracımı sıfır olarak aldım.Alırken dışardan aracı inceledim.İçine bakamadım.Anahtarı yok dediler.Test sürüşü yaptım.Beğendim ve Style plus paketli olarak aracı aldım.Gündüz incelediğimde aracın direksiyonunun el ile tutulan yerinde çok küçük plastik aksamında küçük bir delik fark ettim.plastik sanki ordan yırtılmış gibi yeri boştu.Servise gittim durumu söyledim.Foto çektiler ve otokosana yazı yazacaklarını ve direksiyonun değişeceğini söylediler. Benim sıkıntım bu küçük bir lekeden dolayı direksiyonu değiştirmeye değer mi. Göze batıyor ama üstüne şimdilik direksiyon kılıfı geçirdim. Acaba yeni direksiyonu takarken başka taraflara zarar verirler mi.Korkuyorum.Siz ne önerirsiniz.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
8
7
5
Popular Days
May 23
15
May 24
11
Ağs 12
10
May 26
7
Top Posters For This Question
Veli Tiryakioğlu 10 posts
Yakup Ç. A. 8 posts
Bekir Ilk 7 posts
Mertol Kip 5 posts
Popular Days
May 23 2012
15 posts
May 24 2012
11 posts
Ağs 12 2016
10 posts
May 26 2012
7 posts
Popular Posts
Veli Tiryakioğlu
parçayı değiştirdim. süper bir işçilik ve sorunsuz.tşk ford servisleri....
Veli Tiryakioğlu
Sayın yöneticim, özür dilerim fark etmedim büyük harfle yazmışım.Fotoyu da değiştirdim.tşk ederim...
Erhan Gun
Sadece metal kısım mı deri katlanıyor --36 dakika sonra eklendi-- Bunun olma ihtimali varmıdır https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ak
Posted Images
Bu soruda 52 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap