Aykan Samet Uzun Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar 27 Mayıs Pazar günü Olimpiyat Stadı Otoparkında saat 12:00'da Drift Academy İstanbul'un antremanı vardır.İstanbul Avrupa yakasındaki arkadaşları bekleriz.Şahsen ben Pendik'ten oraya gideceğim Nasıl bişe olduğunu merak edenler için "Yaşam > Fotoğraf çekemlerimiz > konusundan bir önceki antremanın fotoğraflarına & videolarına bakabilirsiniz Mayıs 24, 2012 Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 angry kartal olcak mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Büyük ihtimal olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Orada olamamak üzücü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 angry kartal olcak mı Tam bunu soracaktım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yakında yarışmalar başlayacak.Kartal hariç diğer araçlar'ın çoğu yarışmaya katılacak.Kartal'da zevk için yapışmış bir araç, yarışmalar için değil.O yüzden gelip gelmeyeceğini bilmiyorum... Ama emin olun E36'lar 5 katı daha tatmin eder herkesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap