Abdullahcan Mara Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 [media=] bu video da izleyeceğiniz bilgi ekranı acaba türkiye'de neden satışa sunulmamaktadır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 bende konu başlığını görünce LEXUS sandım banane ya..bundan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Şimdi başlangıçta sadece O vardı. Sonra O "ol"dedi. Evren oldu. vs vs böyle uzar gider.. Neyse biz kısaca Otosanın kar hırsı diyelim. Bunları, SONY yi şu bu koyarsa fiyat en az 10 kağıt daha artacaktır. "Ulan size ESP falan standart veriyoruz, CD çalarınız Bluetoothunuz falan var " işte daha ne istiyorsunuz demeye getiriyorlar.. Yani arabayı o kadar pahalı satıyorlar ki bunları da eklerlerse fiyatı cozutacağından kimse almaz diye bunları getirmiyorlar (S40 1.6 dizel focus sedan 1.6 dizelden ucuz şu an anla kaça satıldığını.. Cruze amerikada focus sedandan 300 dolar ucuz burada minimum 10 bin TL gibi.. ). 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Otosan'daki ilahlara sormak lazım. Önce tapon modelleri ne de olsa yeni diye satıp, yüzü eskimeye başladığında bunlarla güncelleyip bir miktar da fiyatını arttırarak satış adetlerini ayakta tutmaya yönelik bir strateji olabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Otosan'daki ilahlara sormak lazım. Önce tapon modelleri ne de olsa yeni diye satıp, yüzü eskimeye başladığında bunlarla güncelleyip bir miktar da fiyatını arttırarak satış adetlerini ayakta tutmaya yönelik bir strateji olabilir. sonra da makyajlı yeni focus 3 diye piyasaya sürecekler gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 ya lexus...nerde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Söylenenlere göre Temmuz da bunlar gelecekmişşşşşşşş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Söylenenlere göre Temmuz da bunlar gelecekmişşşşşşşş.... Farkındaysan Otosanın taktiği bu hep gelecek. Şu ayda gelecek.. Millet o haliyle alıyor , benim gibi beklemeyi seven enayileri de başka araba almamaya ikna etmiş oluyor .. Ohh ne ala Mualla.. Tabii bu arada mesela mondeo 2.0tdci vardı 140 bg otomatik şehir içi 9.3 yakıyordu . Fekat evropada 2.0 143 veya 163 bg PSler çıkmıştı 6.5 yakıyordu. Ama otosan ucuza bulduğu deli yakan eski teknolojiyi sağlam fiyatlara buraya çakmaya devam ediyordu ..Nasıl olsa şirketler alıyor onlar da buna bakmaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Tamamda çözüm ne...yıllarca cumhuriyet gazete köşe yazarları gibisiniz şu sorun bu sorun tamam anladık sorunları çözüm ne...eğer çözüm üretemiyorsak yada çözüme dair bir gücümüz yoksa iki yol var ya alırsın ya da başka markaya gidersin...ben bunu anlamıyorum... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Tamamda çözüm ne...yıllarca cumhuriyet gazete köşe yazarları gibisiniz şu sorun bu sorun tamam anladık sorunları çözüm ne...eğer çözüm üretemiyorsak yada çözüme dair bir gücümüz yoksa iki yol var ya alırsın ya da başka markaya gidersin...ben bunu anlamıyorum... çözüm yok, sen hayatta hiç törtivan yapmadın mı? Biz de kendi kendimize törti van yapıyoz bu konuda.. Senin benim almamam da adamın umrunda değil. Birileri alıyor zaten. Sadece Koç şirketleri filolarını bunlardan düzse adama yeter sana bana sattığı belki de zulüm geliyor adama . Bir sürü garantiyle uğraş şu bu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 çözüm yok, sen hayatta hiç törtivan yapmadın mı? Biz de kendi kendimize törti van yapıyoz bu konuda.. Senin benim almamam da adamın umrunda değil. Birileri alıyor zaten. Sadece Koç şirketleri filolarını bunlardan düzse adama yeter sana bana sattığı belki de zulüm geliyor adama . Bir sürü garantiyle uğraş şu bu.. Bak bu çok doğru bir saplama......en azından bende böyle düşünüyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 eee yani boş muhabbet...kendimizi tatmin diyorsun...sonuçta değiştiremeyeceğiz unsurlar için neden konuşuluyorki...adamların umurunda olacağı anlar vardır elbette ama tüketici olarak daha esp yi bilmeyen adamlar varken..bilinçli tüketici örnekleri o kadar azki kaç para 50k ahanda para yihuuuu arabam var deyip çıkan bir sürü adam var...tabiki böyle olunca bilinçli sesler cılız ve kulak vızıltısı geliyor...bu hayatımızın heryerinde böyle tv,müzik,eğitim,öğretim,alışveriş vs..cünkü blinç yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Her pazar farklı, sunulanlar farklı ülkelerin fiyatı çok enteres etmiyor özellikle abd gibi ülkeler.. Sorunun cevabı; Yok bu ekran, ama gelecek.Alacak mısınız. Neden yoktu? Ekranı bağlayacak bir özellik yoktu çünkü araçta; 1 ay sonra sunulacak ee o zamanda ekran olacak.. Bukadar basit.Lüzumsuz masraf yapmamış adamlar. (otosan) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Her pazar farklı, sunulanlar farklı ülkelerin fiyatı çok enteres etmiyor özellikle abd gibi ülkeler.. Sorunun cevabı; Yok bu ekran, ama gelecek.Alacak mısınız. Neden yoktu? Ekranı bağlayacak bir özellik yoktu çünkü araçta; 1 ay sonra sunulacak ee o zamanda ekran olacak.. Bukadar basit.Lüzumsuz masraf yapmamış adamlar. (otosan) Evet bugün yine ford a uğradım...söyledikleri temmuz gibi diyorlar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 bu video da izleyeceğiniz bilgi ekranı acaba türkiye'de neden satışa sunulmamaktadır? gelecek,eli kulağında. Otosan'daki ilahlara sormak lazım. Önce tapon modelleri ne de olsa yeni diye satıp, yüzü eskimeye başladığında bunlarla güncelleyip bir miktar da fiyatını arttırarak satış adetlerini ayakta tutmaya yönelik bir strateji olabilir. yersen abi ... tabi ki upgrade etmek,üzerine bir şeyler koymak için başta bir takım şeyleri sunmamak /ek bedel ile sunmak lazım. sonuçta pazarlama stratejisidir bunlar. Farkındaysan Otosanın taktiği bu hep gelecek. Şu ayda gelecek.. Millet o haliyle alıyor , benim gibi beklemeyi seven enayileri de başka araba almamaya ikna etmiş oluyor .. Ohh ne ala Mualla.. eh be abi ... senin araba alamamanın sorumluluğu da bizim omuzlarımıza mı yıkıldı? tabi ki bir şeyler daha sonra gelecek ... şöyle sorayım, sinemaya gittiğinde gelecek film'e ait fragmanı oynattıklarında salonu terk mi ediyorsun? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 eh be abi ... senin araba alamamanın sorumluluğu da bizim omuzlarımıza mı yıkıldı? tabi ki bir şeyler daha sonra gelecek ... şöyle sorayım, sinemaya gittiğinde gelecek film'e ait fragmanı oynattıklarında salonu terk mi ediyorsun? İyi de haftaya dedikleri film 2 ay sonra gelmiyor ki..Haftaya cuma izliyorsun. Burada Yakup içerden bilgi alıyor. 1.0T avrupada çıktığı gibi biz de satışına başlayacağız dediler. Ne oldu avrupada 3 aydır satışta ve bizde daha siparişi bile yok. Kadın (pardon adını hatırlayamadım Otosan pazarlama müdürü mü ne ) tv ye çıktı mayısta satışa sunacağız dedi, kulağımla duydum..Ee hani araba.. Fordun kendi enayilikleri de var. Resmi ford media sitesinde Kasım 2011 de Bmax satışa çıkacak dediler. Bak aradan 7 ay geçti en az 3 ayı daha var. Focus çıkarken bagajda sublı ses sistemi ön siparişe açık dediler. 1 yıl geçti, avrupaya da hala gelmedi (veya epey geç geldi). Otosan son kullanıcıyı , daha doğrusu son kullanıcının elit-pioneer kısmını hiç takmıyor. Eskiden ucuzdun, sürüş keyfin en iyisiydi vatandaş her şeyi kabul ediyordu. Şimdi rakiplerin gelişti hemen hepsinin sürüşü en az senin kadar iyi, araban eskisi gibi ucuz değil hatta pahalı. O zaman insanlar state of the art oyuncakları istiyor . Haklı yani o parayı veriyorsa istiyor. Alman neye biniyorsa, ingiliz neye biniyorsa aynısına binmek istiyor çünkü en az onun kadar hatta ondan fazla para veriyor artık..İnternet çağında bunun önüne geçemezsiniz. 10 yıl önce 3 kişide internet vardı. Ne getirirseniz insanlar alıyordu, şimdi herkeste internet var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Abdullahcan Mara
[media=]
bu video da izleyeceğiniz bilgi ekranı acaba türkiye'de neden satışa sunulmamaktadır?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
5
5
Popular Days
May 24
30
May 25
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Tevfik 6 posts
Emre D. 5 posts
H. Cenk 5 posts
Popular Days
May 24 2012
30 posts
May 25 2012
3 posts
Popular Posts
Tevfik
Tamamda çözüm ne...yıllarca cumhuriyet gazete köşe yazarları gibisiniz şu sorun bu sorun tamam anladık sorunları çözüm ne...eğer çözüm üretemiyorsak yada çözüme dair bir gücümüz yoksa iki yol var ya a
H. Cenk
Şimdi başlangıçta sadece O vardı. Sonra O "ol"dedi. Evren oldu. vs vs böyle uzar gider.. Neyse biz kısaca Otosanın kar hırsı diyelim. Bunları, SONY yi şu bu koyarsa fiyat en az 10 kağıt daha arta
Cem Boneval
Otosan'daki ilahlara sormak lazım. Önce tapon modelleri ne de olsa yeni diye satıp, yüzü eskimeye başladığında bunlarla güncelleyip bir miktar da fiyatını arttırarak satış adetlerini ayakta tutmaya
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap