Abdullahcan Mara Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 [media=] bu video da izleyeceğiniz bilgi ekranı acaba türkiye'de neden satışa sunulmamaktadır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Avrupa'da Nisan'da başladı satışlar 19 ülkede.. Bize'de Mayıs demişlerdi Haziran'a sarktı.. Şuan bilgilendirme yayınladılar..Satışlarda yüksek yüzde almış 1.0 Ecoboost..Detaylı yazacam birazdan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Türkiyede araç pahalı değil,vergiler çok . Daha dün tan otodaydım ne oldu ST diyorum abi kim alacak diyor,haklı birazda 2.5 motor de 2503 olsun sonra vergisi yıllık 3980 tl olsun . Fordun 444 lü numarasını arayıp istekler olması gerek diyor,düşününce aslında fena fikir değil satılsın satılmasın vitrinde olsun demi ama . Fordun adı var kendi yok gibi şu zon 2 3 yıldır,rakipleri güçlendi ama olduğu yerde sayıyor resmen,millet diyor araçların piyasası ne bu paraya buna binilirmi diyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Hangi arabası güçsüz Ford'un ? Focus ve Mondeo mesela Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 +5000 opsıyon fıyatla getırırler audi mmı ile yarışacaklar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Ne alaka ? Kadranda ki ekran, sürücü asistanı paketi ile standart... Yiğidi öldürün hakkını yemeyin beyler..Hangi araba ucuz ? Eee onu neden almıyoruz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Üstüme gelme yaakup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Üstüme gelme yaakup Resim hani ? Bu gelmemiş halim düşün işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Resim hani ? Bu gelmemiş halim düşün işte Resim ayarlayamıyorum yakubum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Sen mail at ben ayarlarım.. info@focus... gerisini biliyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 bir kerede sözünü tut be sahtekar...bir kere bak bu gece kandil..bari bugün yap...ne korkak adamsın ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 baba rencıde oldum sankı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 baba rencıde oldum sankı yok olum ya seviyoz seni...mahsustan gaza getirme numaraları bunlar ...yoksa asla kırmam seni seviyom ben...iyisin iyiiiiiiiiiii... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 yok olum ya seviyoz seni...mahsustan gaza getirme numaraları bunlar ...yoksa asla kırmam seni seviyom ben...iyisin iyiiiiiiiiiii... Baba bilirim sen ne desen kızmam benimkisi konuyu dağıtma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Hangi arabası güçsüz Ford'un ? Focus ve Mondeo mesela Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Bizim bahsetmek istediğimiz genel,diğer markalara göre özellik olsun,gelecek yapılacak dediklerine göre yavaşlar,diğer rakiplerine bak coupe ve bg olaylarına,satıcı bir kaç firma var adamlar girmiyor,aslında müdürleriyle uzun uzun konuştuk bu olayı talep olmaz diye getirmediklerini söylüyorlar,tezgaha bile koymuyorlar yani,neden ford dersen hastalık bebelik arabamız yoksa bmw forddan sonra bineceğim tek araba . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 İyi de haftaya dedikleri film 2 ay sonra gelmiyor ki..Haftaya cuma izliyorsun. "ertelenen zevk" diye bir şey duymadın mı Cengo? ... uzun süre beklemek kavuşma anındaki heyecan'a tavan yaptırır. beklemek iyidir, "XXX geleceğine geç gelsin" Burada Yakup içerden bilgi alıyor. 1.0T avrupada çıktığı gibi biz de satışına başlayacağız dediler. Ne oldu avrupada 3 aydır satışta ve bizde daha siparişi bile yok. Kadın (pardon adını hatırlayamadım Otosan pazarlama müdürü mü ne ) tv ye çıktı mayısta satışa sunacağız dedi, kulağımla duydum..Ee hani araba.. o söylemi yapan Gonca, acayip iyi ve işini bilen bir hatundur Gonca,pek bir severiz kendisini ... harbi can'dır. Nedne öyle dedi dersen ... elindeki bilgi neyse onu paylaşmış işte. Mayıs demişler, o da çıkıp Mayıs ayını telaffuz etmiş. Büyük bir hatamıdır üretim tarihinde yanılmak? İp getirin F/O'nun kapısına asalım bari kızcağızı. Fordun kendi enayilikleri de var. Resmi ford media sitesinde Kasım 2011 de Bmax satışa çıkacak dediler. Bak aradan 7 ay geçti en az 3 ayı daha var. Focus çıkarken bagajda sublı ses sistemi ön siparişe açık dediler. 1 yıl geçti, avrupaya da hala gelmedi (veya epey geç geldi). Üretim ile, temin ile, montaj hattında harcanan adam/saat ile ilgili onlarca neden daha ilk anda aklıma geliyor. Yukarıda söylediğimi yeniden tekrar etmek istiyorum ... XXX geleceğine, geç gelsin. Sonradan sizin / bizim başımıza iş açacağına hiç gelmesin (bu güne kadar kaç tane ürünü beğenmediğimiz, başımızı ağrıtır .. bizi mahçup eder diye geri çevirdiğimizi bilseniz şaşardınız) daha iyi. Otosan son kullanıcıyı , daha doğrusu son kullanıcının elit-pioneer kısmını hiç takmıyor. Eskiden ucuzdun, sürüş keyfin en iyisiydi vatandaş her şeyi kabul ediyordu. Şimdi rakiplerin gelişti hemen hepsinin sürüşü en az senin kadar iyi, araban eskisi gibi ucuz değil hatta pahalı. O zaman insanlar state of the art oyuncakları istiyor . Haklı yani o parayı veriyorsa istiyor. Alman neye biniyorsa, ingiliz neye biniyorsa aynısına binmek istiyor çünkü en az onun kadar hatta ondan fazla para veriyor artık..İnternet çağında bunun önüne geçemezsiniz. 10 yıl önce 3 kişide internet vardı. Ne getirirseniz insanlar alıyordu, şimdi herkeste internet var.. F/O'nun senin deyimin ile son kullanıcının elit-pioneer kısmını takmamasına gelince. Bak o işte biraz daha uzun bir konu ... kuşkusuz F/O adına konuşamam ama camiayı ve de sektörü biraz bilen bir insan evladı olarak sanırım bu konuda azıcık laf edebilirim. -Öncelik ile elit-pioneer son kullanıcıyı takmama diye bir şey yok,bizim işimizi yapan en "dangıl" kişi bile sözünü ettiğim grubun market postasından "mikron" kalınlığında pay alsa da önemli olduğunu, bu grubun geri bildirimleri ve yönelimleri ile diğer kullanıcılara yön verdiğinin farkında. Yani bize "MAL" diyorsan hayır "MAL" değiliz. -Rakiplerimizin sürüşü bizden iyi falan değil, başka şeyleri iyi olabilir mesela plastik kalitesi, arka koltuk diz mesafesi vs.vs ama rakiplerimiz XXXXXX yesin, ne yol tutuşları,ne de yolda akışları bizden iyi değil .. hatta bize yakın bile değiller. Bu konuda tevazu göstermedik,göstermeyeceğiz ... izolasyonumuz dandini olabilir ama yolu sakız gibi tutarız. -Sattığımız ürün pahalı,doğrudur .. kesinlikle katılıyorum. Bu katılmadığım bir pazarlama stratejisi (aracın base fiyatını normalden biraz daha yüksek tut,böylece ileride yapacağın/yaptığın aksesuar iyileştirme ve geliştirmeleri araç bedelini değiştirmeden sunacak kadar fiyat desteğin olsun.) ama adı üzerinde bir strateji ve F/O bunu seçmiş. (ben olsam UK'nin kişiselleştirme stratejisine yönelirdim,gerçi ben idare ediyor olsam F/O çoktan batardı .. o ayrı) -State of Art oyuncaklar geliyor Cenk, sabır please. -İnternet çağına gelince benim/bizim o konuda pek karnımız ağrımıyor (çünkü çiğ yemedik) bedel/fayda grafiğinde iyi bir noktada olduğumuzu ve bir kaç noktadaki sıkışıklıklarımızı aştığımızda (mesela TDCI+Otomatik) çok daha iyi yerlere ulaşabileceğimizi umuyoruz/düşünüyoruz. 10 yıldır bu pazarda en çok satan markayız,bunu neden 20 yapmayalım diye düşünmekteyiz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Abdullahcan Mara
[media=]
bu video da izleyeceğiniz bilgi ekranı acaba türkiye'de neden satışa sunulmamaktadır?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
5
5
Popular Days
May 24
30
May 25
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Tevfik 6 posts
Emre D. 5 posts
H. Cenk 5 posts
Popular Days
May 24 2012
30 posts
May 25 2012
3 posts
Popular Posts
Tevfik
Tamamda çözüm ne...yıllarca cumhuriyet gazete köşe yazarları gibisiniz şu sorun bu sorun tamam anladık sorunları çözüm ne...eğer çözüm üretemiyorsak yada çözüme dair bir gücümüz yoksa iki yol var ya a
H. Cenk
Şimdi başlangıçta sadece O vardı. Sonra O "ol"dedi. Evren oldu. vs vs böyle uzar gider.. Neyse biz kısaca Otosanın kar hırsı diyelim. Bunları, SONY yi şu bu koyarsa fiyat en az 10 kağıt daha arta
Cem Boneval
Otosan'daki ilahlara sormak lazım. Önce tapon modelleri ne de olsa yeni diye satıp, yüzü eskimeye başladığında bunlarla güncelleyip bir miktar da fiyatını arttırarak satış adetlerini ayakta tutmaya
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap