Alper Arda Yazar Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri aşağıda.Bu sistemde oynanabilecek oyun tavsiyeleri bekliyorum... Oyun türü farketmez.Yeter ki oyun olsun İşlemci: Pentium® Dual-Core CPU T4500 @ 3.50 GHz (2CPU's) Bellek: 2048 MB RAM İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 32 bit Ekran Kartı: SİS Mirage 3 Graphics 672 Series Ekran Kartı Belleği: 376 MB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 NFS Carbon Undergrund1-2 age of empires serisini call of duty 1-2-3-4-5 Aklıma gelenler bunlar bu makina bunları oynar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 o ekran kartıyla olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 assassins creed serisi, zaten başlayıpta tamamını bitirmeyen duymadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 o ekran kartıyla olmaz. Ben de öyle düşünüyorum.Benim ekran kartı tümleşik.Eğer değiştirmeye kalkarsam komple ana kartı mı yoksa sadece ekran kartını mı değiştirmem gerekir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 O ekran kartina splinter cell olabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 o ekran kartıyla olmaz. bu söylediklerim oyunları oynamaz mı ? benim 128 mb assasian creed oynuyor ama gddr3 kart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 O ekran kartina splinter cell olabilir... Öneriniz için teşekkürler.Sistemim yetiyor.Yarın indireceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 NFS Carbon Undergrund1-2 age of empires serisini call of duty 1-2-3-4-5 Aklıma gelenler bunlar bu makina bunları oynar NFS Shift olur mu peki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 NFS Shift olur mu peki ? Çok zorlar. 8500gt 512 ekran kartımda hafif kasmalarla oynuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Fifa iyidir futbol simulasyon oyunu seviyorsanız.. Şu an futbol olarak pc'de PES '10 ve Football Manager 2012 var.Fifa'da yükleyeceğim.Teşekkürler öneriniz için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 fifa12 olsun amma Ps3'te Fifa 12 ' yi çok beğendim ama Pc'de aynı tadı alamadım Pc'de bence PES 12 daha başarılı olmuş... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Ps3'te Fifa 12 ' yi çok beğendim ama Pc'de aynı tadı alamadım Pc'de bence PES 12 daha başarılı olmuş... Ps3'te ikisinide oynama fırsatım olmadı ona bişey diyemem ama Pc de oynadığım kadarıyla 2012 versiyonlarında Fifa, Pes'ten biraz daha iyi gibi geldi bana. Bugüne kadar Pes'i tek geçerdim halbuki. Yani Fifa kendini baya geliştirdi, pes ise cepten yiyor. Böyle devam ederse bikaç seneye Fifa iyice öne geçer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 super mario..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Ps3'te ikisinide oynama fırsatım olmadı ona bişey diyemem ama Pc de oynadığım kadarıyla 2012 versiyonlarında Fifa, Pes'ten biraz daha iyi gibi geldi bana. Bugüne kadar Pes'i tek geçerdim halbuki. Yani Fifa kendini baya geliştirdi, pes ise cepten yiyor. Böyle devam ederse bikaç seneye Fifa iyice öne geçer. Bence grafiksel olarak Pes,Fifa'dan daha iyi ama teknik, taktik bakımdan Fifa,Pes'den daha iyi.Yani Fifa futbolun daha çok derinlerine iniyor.Hem Fifa'da daha fazla takım var.Bu yüzden daha eğlenceli oluyor.Ben de size,Fifa'nın Pes'i geçeceği konusunda katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap