Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Colin mc rea rally 2.0 cok gercekci bir oyun. Arac kaza yapinca hasar aliyor ve etaplar birebir gercek etaplar. Belki eski ama cok sevdigim bir oyundur. Hocam onun üstüne dirt serisi wrc serisi falan çıktı. Ralliden hoşlanıyorsanız deneyin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Colin mc rea rally 2.0 cok gercekci bir oyun. Arac kaza yapinca hasar aliyor ve etaplar birebir gercek etaplar. Belki eski ama cok sevdigim bir oyundur. Bu oyunu defalarca bitirdim. Zamanının güzel oyunuydu. zamanında bir Colin Mcrae fanatiği olsamda ralli oyununda "Richard Burns Rally" nin üzerine daha gerçekçi rally simulasyonu oynamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 call of duty serileri derim 2 günde call of duty 2 yi bitirdim benım pc bu forumdaki en kötü pc dir belkide 1 gb ram 128 ekran kartı 2000 yılının işlemcisi pentıum 4 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Kesemen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Fifa iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Far Cry 3 ve Kasım 2014 Far Cry 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 oyun konularını hortlatayım dedim başarılı buldu bu oyunu 4 zorluk seçeneği var ben 3. en zor seçenekte oynuyorum 1 aydır bitiremedim hatta bazı yerlerde kolaya almama rağmen saatlerce uğraştığım oluyor beğendim bu oyunu sizlerle de paylaşmak istedim adı budur oyunun Spec Ops The Line bu da videosu arkadaşlar iyi eğlenceler videosunu paulaştığım bölüm de zor olan yerlerden biriydi benim için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Bir zamanlar sensible soccer vardı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Bir zamanlar sensible soccer vardı. O zaman kick-off derim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 O zaman kick-off derim O da vardı doğru. Atari salonlarındaki demir joystick leri ikinci el bir sepha alıp monte etmiştik. Masaya yapışan klasik joysticklerin içindeki yaylar kopardı oynamaktan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Geçen gün evde notebookta bir yelerden EuroTruck Simulator 2 indirdim. 500-600 MB birşey açınca key code istedi. Girdim gugıla EuroTruck simulator 2 key code yazdım. İlk çıkanınkini denedim oyun açıldı Şu an kaçak göçek oynuyorum Zaten DVDsi DNRda 15 lira mı neymiş galiba.. Önce bir scania, sonra röno şimdi majestic acroos çekici aldım (bu mercdese actros da herhalde mercedese para vermemişler ). Akşamları avrupa yolarında direksiyon sallıyorum anlayacağınız 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Çoğunuzun ilgisini çekmez ki ilgisini çekse de elektro gitar yoksa oynanamayacak bir oyun.. Rocksmith 2014 oynuyorum bu aralar.. Guitar Hero'nun gerçek gitarla oynananı diyebiliriz kısaca.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Çoğunuzun ilgisini çekmez ki ilgisini çekse de elektro gitar yoksa oynanamayacak bir oyun.. Rocksmith 2014 oynuyorum bu aralar.. Guitar Hero'nun gerçek gitarla oynananı diyebiliriz kısaca.. Ben kapı zili bile çalamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Çoğunuzun ilgisini çekmez ki ilgisini çekse de elektro gitar yoksa oynanamayacak bir oyun.. Rocksmith 2014 oynuyorum bu aralar.. Guitar Hero'nun gerçek gitarla oynananı diyebiliriz kısaca.. Ne hortlatmisim konuyu ama Abim bi iki sayfa geri gelince alacağım oyun diye bahsetmiştin almissin demek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 @taner eviş,sahibinden'de bulunca aldım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Heves ve heyecanla Far Cry 4 bekliyorum; çok bir gelişme olmamış ama oynayanlar anlar; araçtan araca take down ve araçtan ateş etmeyi koymuşlar; bir de gyrocopter koymuşlar ki enfes olur... Konsol pc fark etmez; daha gelmeden şiddetle tavsiye... Himalayalar'da geçen sand box fps... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap