Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 tablette world of tanks oynuyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 tablette world of tanks oynuyorum. bi ara pc'de world of warplanes oynuyordum, pek sarmadı habire tokmağı kafaya yiyince Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 bi ara pc'de world of warplanes oynuyordum, pek sarmadı habire tokmağı kafaya yiyince Ben tank ta fena değilim, hatta birkaç teklif geldi takımlarına almak istediklerine dair 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Ben tank ta fena değilim, hatta birkaç teklif geldi takımlarına almak istediklerine dair War Thunder için çok daha iyi diyorlar.. hem uçakta hem tankta.. Bir de onu deneyeceğim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 War Thunder için çok daha iyi diyorlar.. hem uçakta hem tankta.. Bir de onu deneyeceğim.. ilk kez duydum bende bakayım diyeceğim ama şu tableti 16gb almışız çok pişmanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 ilk kez duydum bende bakayım diyeceğim ama şu tableti 16gb almışız çok pişmanım Ben de ekşisözlük'te bizim oyunları okurken karşılaştım.. herkes açık ara üstün diyor.. ne var abi sende tablet? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Ben de ekşisözlük'te bizim oyunları okurken karşılaştım.. herkes açık ara üstün diyor.. ne var abi sende tablet? 16 gb ipad Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 16 gb ipad sd kart olayı da yok.. ahh abim vahh abim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Call of duty Advanced warfare geliyor 4 kasimda. Ps4den preorder yaptim ayin 3unde erken erişim + double xp 3 kasimda iptalim yani 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Call of duty Advanced warfare geliyor 4 kasimda. Ps4den preorder yaptim ayin 3unde erken erişim + double xp 3 kasimda iptalim yani Ben de Battlefield ile değiştirme aptallığını yapıcam; oynayamıyorum mereti 16 gb ipad 32 Gb almıştım, şimdi ben de pişmanım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Call of duty Advanced warfare geliyor 4 kasimda. Ps4den preorder yaptim ayin 3unde erken erişim + double xp 3 kasimda iptalim yani biraz abartmışlar sanki bu kez ne dersin kardeşim fantastik bşi yapmışlar sankim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 biraz abartmışlar sanki bu kez ne dersin kardeşim fantastik bşi yapmışlar sankim Eskide treyarcla infinty ward 2 senede 1 oyun yapiyorlardi bir sene o bir sene o. Simdi 3. firma eklendi sledgehammer diye bu onların ilk oyunu black ops2 de yardim etmişlerdi treyarca o yüzden o oyuna benziyor + her sene ayni her sene ayni diyenlere ithafen atlamali ucmali birseyler yapmışlar. Dış iskeletin var görünmez olabiliyorsun falan. Ama eğlenceli olacak gibi bakalim. Geçen seneki oyun (ghosts) çok ağırdı ve haritalar büyüktü adam seni oturduğu yerden çat diye vuruyordu falan biraz başarısız kaldi. Sledgehammer bunun ekmeğini yiyecek bu sene. Birde pazar sabahi cok enteresan sabah saat 8de uyandım 1 saat geçti ps4u açtım. Onda live from ps4 diye bir bölüm var ordan diğer ps4 kullanicilarinin ekranini izleyebiliyorsun eğer stream yaparlarsa. Bi baktim adam almış yeni oyunu oynuyo 30.000 kişi canlı izliyo Adam bütün silahlari haritaları gösterdi. 3 saat3 yakın yayın yaptı ama sonra sony banladi adami. Araştırdım twitterdan dava açmış sledgehammer Adam heralde gamestop gibi biryerde çalışıyorsa ordan erken gelen kopyalardan almış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Oyunun ilaçlısı malum ortamlara düşmüş de 45 gb oyun mu olur Allahsız Sledgahammer 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 (düzenlendi) an itibariyle başladığım korku oyunu wuhhhhuuu diyesim geldi ve şimdiden tırstım valla oyunun adı The Evil Within güzel bişeye benziyi Aralık 12, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Half life Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap