Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Hmmm, şehirleri tanımak için birebir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Demosu buradan indirilebilir http://www.eurotrucksimulator2.com/ http://scssoft.com/e...ksimulator2.php Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 euro truck 2 de yeni çıktı ilk oyuna göre grafik ve oynanış açısından iyileştirmeler var,türkçe dil seçenegide mevcut oynanış daha kolay oluyo haliyle. orjinal cd almak isteyenler 66 tl fiyatı oyun sitelerinde mevcut paylaşımları var ama bi yerden sonra sıkıntı oluyo yazmış indirenler. oyunun kısaca özellikleri tır şöförü oluyosunuz ilk başlarda eşitli firmların verdiği tırları sürerek para biriktiyosunuz sonra kendi tırınızı sonra garajınızı sonrada başka tırlar alarak firmanıza şöförler alıyosunuz bu sayede daha fazla teslimat yaparak para kazınıp diğer şehirlerde şirkeitinizin garajını oluşturuyosunuz vs vs. bu da çıkış videosu Bunun ilk oyununu az oynamadık Güzel oyundur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Bunun ilk oyununu az oynamadık Güzel oyundur... aynen abi, otobüs yamaları, havalı korna yamaları falanda indirip kullanmışsındır yamalarla daha bi oynanası oluyo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 10 gundur vakit buldukca oynuyorum euro track 2 yi.2 garajim 10 tirim var, bana calisan 9 soforum var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 10 gundur vakit buldukca oynuyorum euro track 2 yi.2 garajim 10 tirim var, bana calisan 9 soforum var Vakit buldukça 2 garaj 10 tır 9 emekçi Yalnız imla kuralı sıfır, olmuyor böyle admin bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Telefondan yaziyorum, pc ye gecince duzeltirim. Ticari zeka, dogru yatirimlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Telefondan yaziyorum, pc ye gecince duzeltirim. Ticari zeka, dogru yatirimlar Vakit buldukça hemde olay orada koptu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Tır oyunlarında Scania Truck Driving Simulator'ü tek geçerim Euro Truck'da eksik kalan bir şeyler varmış gibi geliyor bana.2. serisini 15-20 dk oynadım.İyileştirmeler var ama bence Scania'ya yetişememiş.. Scania Truck Driving Simulator forever ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 iki oyun'da aynı şirketin amca çocukları sayılır Bu adamlar tam tır'cı olmuş paso tır oyunları var http://www.scssoft.com/games.php Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Gecenin bu vakti oynanabilecek en güzel oyun bence PES 2013'tür... Bu oyunla acayip stres atıyorum İki üç maç yapayım da kafam dağılsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Gecenin bu vakti oynanabilecek en güzel oyun bence PES 2013'tür... Bu oyunla acayip stres atıyorum İki üç maç yapayım da kafam dağılsın Şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri PS sahibi olup sabaha kadar oynamak ama 2 kişi karşılıklı gözün yorulana kadar sonra uyuyup ertesi akşam üstü tekrar başlamak ama bir OYUN İSTASYONU'na sahip değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 1 Lg Dual Play Led TV 1 Playstation 3 2 G25 2 Playseat 2 Above Average Gamer/Driver = Non Stop Playin/Drivin :kıhkıh: Alternatif olarak 2 Ps3 2 TV olabilir ya da 2 x PC + Eyefinity koyarız NFS Underground'dan başlanır Bus Simulator ve benzeri oyunlarda time trial tadında kapışılır Most Wanted ile devam edilir, M3 Challenge sonrası Dirt 3 ile finish verilir. İleride çalışınca gerçek arabaya ayırmayı planladığım bütçe saçma fazla olmasa bunu kesinlikle uygulardım. Tatil bana yetmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 2 PlaySeat vay anasını ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Konu biraz dağılmış. Uncharted online en zevk aldığım oyun diyebilirim. Bir de geçen hafta sonu bir arkadaşın evinde buluşup fifa partisi yaptık. Oda mükemmel oluyor. Yirmibeş yıldır falan oynarım. Artik tek başına oturup oynamak keyif vermiyor ve yorucu oluyor. Uncharted online ortamda konuşa konuşa oynamak çok keyifli geliyor. Ama eski performanslar yok artık sürekli online yaşayanlar var rezil oluyoruz onların yanında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap