Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Age of Empires Age of Mythology En kral oyunlardir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Ford Fusion gelmeden 2 tur attık fena oyun değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 operation flashpoint dragon rising tavsiye ederim çok gerçekçi bir fps Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 daha çok strateji oyunları severim; total war serisi yenisi çıktıkça oynadığım oyundur. diğerleri artık mazide kaldı, son dönemde eskisi kadar oynamıyorum. elinizde hala Windows xp li pc varsa, "homeworld" ü şiddetle tavsiye ederim.. 3 oyunu çıkmıştı.. yine "swat" serisi diğer oyunlardan ise crysis son dönem her çıkanını oynadığım bir oyun.. sniper türü oyunlarda oynuyorum arasıra 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 SWAT 3 iyi oyundur. Counter'cı arkadaşlarınızla oynarsanız, ya da "Friendly Fire" nedir bilmeyen, ilk gördüğünüz düşmanda en arkadaki hariç herkes ölüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Bu aralar World of Warplanes oynuyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yeni çıktı tüm seriyi oynamıştım 4 de de bol aksiyon var http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7iMRLMJ9QEE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Denemeden almam tabiki belkı hoşnut kalmıycam yanı Playstation alırsamda fifa yada pe 2013 u falan ögrenırım dıye dusunuyorum cevremdekı herkes bılıyor cokda zevk alıyor bı ben pek sevmıyorum acaba bendemı bısey var dıye dusunuyorum :D Ben de oldum olası sevmedin futbol oyunları. İnsanları pes oynamamaya ikna etmek nd zor işmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 ilk çıkanlardan rome serisinin 2. si çıkmış; total war rome 2.. oynayacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Ben de oldum olası sevmedin futbol oyunları. İnsanları pes oynamamaya ikna etmek nd zor işmiş... aynen pes yerıne dövus araba yarısı var daha zevklı ama nerdee bırakdım ben zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 aynen pes yerıne dövus araba yarısı var daha zevklı ama nerdee bırakdım ben zaten şampiyonlar liginde finalde profesyonel modda 0 dan kurduğunuz takımla barcelona'ya karşı son 10 dakikaya 1-0 önde girerseniz heyecanın hissedersiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 şampiyonlar liginde finalde profesyonel modda 0 dan kurduğunuz takımla barcelona'ya karşı son 10 dakikaya 1-0 önde girerseniz heyecanın hissedersiniz... aynı sey teken yada yarış oyunları ıcınde gecerlı 4 kısılık yarısda 1.cı sıradayken vıraja sert gırmenın getırdıgı sonuc olarak 3.luge dusersenız tekrardan 1.cılık ıcın yarısmanın heycanı sanırım pes'den daha fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 aynı sey teken yada yarış oyunları ıcınde gecerlı 4 kısılık yarısda 1.cı sıradayken vıraja sert gırmenın getırdıgı sonuc olarak 3.luge dusersenız tekrardan 1.cılık ıcın yarısmanın heycanı sanırım pes'den daha fazla alıcılar farklı tabi zevk meselesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 alıcılar farklı tabi zevk meselesi.. Yani dedıgın gıbı zevk meselesı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Ben hep kendi takımımı yaratıp tüm adanları aşırı güçlü yapıp forvete kendimin bir izbandut bir se messi gibi kısa boylu versiyonlarını koyuyordum oyun basit hale geliyordu. Şu foruma online oynancak basit ama zevkli bir oyun bulamadık bir türlü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap